De ce ar trebui ca România să se retragă de la bâlciul dansant intitulat ”Eurovision”


De ce ar trebui ca România să se retragă de la bâlciul dansant intitulat ”Eurovision”

Istoricul și jurnalistul George Damian explică, pe Facebook, de ce România ar trebui să se retragă de la bâlciul dansant intitulat ”Eurovision”. Iar CA-ul TVR ar trebui să facă publice cât mai multe detalii despre jaful din instituție, nu să ia parte la el. 

Vă prezentăm comentariile lui George Damian: 

”Dacă ar exista în România un partid cu adevărat tradiționalist & conservator și ar avea reprezentant în CA-ul TVR ar trebui să ceară retragerea României de la Eurovision. Nu doar să ceară, dar să facă tot posibilul să obțină asta. Principalul argument este legat de bani, prea mare cheltuiala pentru nimic. Și dacă tot am om în CA-ul TVR aș face publice cât mai multe detalii legate de jaful de acolo, nu doar cu Eurovisionul. Dar vedeți voi, nu avem în România un partid tradiționalist și conservator capabil să-și asume și să ducă la îndeplinire proiecte serioase. Mai ales dacă omul trimis în CA-ul TVR este acolo să încaseze și el niște bani, nu neapărat ca să facă o treabă”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.