Ce nu vă spune Antena 3 CNN: cum a șpăguit penalul român Popoviciu familia Biden


Ce nu vă spune Antena 3 CNN: cum a șpăguit penalul român Popoviciu familia Biden

Socialiștii sunt niște bandiți corupți. Oriunde se află la putere: la Beijing, la București, la Moscova sau la Washington DC. Cei din America nu se deosebesc prea mult de cei din Rusia lui Putin, o dovedește modul în care familia Biden s-a lăsat cumpărată atât de un penal de la București, cât și de China comunistă, deși Beijingul este cel mai periculos adversar al SUA. 

Fapte, așa cum apar ele într-un raport al republicanilor din Congresul SUA:

– Hunter Biden a fost “angajat“ de fugarul Popoviciu, în 2015, ca să-l scape de dosarul DNA. Popoviciu i-a plătit un milion de dolari fiului lui Joe Biden. 

– Fostul director al FBI Louis Freeh – pe care Hunter l-a contactat pentru a lucra la apărarea lui Popoviciu – l-a sunat pe tânărul Biden în iulie 2015, cu doar două ore înainte ca Hunter să se întâlnească cu tatăl său

– Hunter Biden a zburat în România pe 15 noiembrie 2016, pentru o călătorie de două zile pentru a-l reprezenta pe Popoviciu în fața Direcției Naționale Anticorupție din această țară

Culmea nerușinării: în mai 2014, Joe Biden, pe atunci vicepreședinte al SUA a vizitat România și a ținut un discurs în care a spus: “Corupția este un cancer, un cancer care roade încrederea cetățenilor în democrație, diminuează instinctul de inovare și creativitate; bugetele naționale deja strânse, eliminând investițiile naționale importante“. 

Așa-zisul afacerist Puiu Popoviciu a fost condamnat în România la șapte ani de închisoare, acum este refugiat la Londra, iar statul român se preface că ar vrea să-l aducă în țară. 

Afacerile familiei Biden cu China comunistă sunt copy-paste după cele cu afaceristul român corupt Popoviciu. Investigația republicanilor din Congresul SUA arată că circa un milion de dolari au venit dinspre regimul de la Beijing către cuferele familiei Biden. 

Acestea sunt faptele. În România, fie au fost ignorate, fie a fost scrisă o știre, dar ea a fost “dirijată“ pentru a fi cât mai puțin vizibilă. 

De ce scriu eu? Fiindcă, așa cum am mai arătat, românii trebuie să iasă de sub influența toxică a propagandei socialiste din SUA, o propagandă care-l urăște pe Trump și cenzurează dovezile care arată corupția progresiștilor de la Casa Albă. 

De ce e important ca românii să știe cât de coruptă este administrația Biden? Cel mai mare cancer, acum, în România, este corupția. Regimul Iohannis+Ciuma Roșie a distrus DNA-ul și, prin controlul asupra mercenarilor din presă, a băgat sub preș acest atac grav la securitatea națională. Dar problema există: se fură masiv. Cu cât e mai mare tăcerea, cu atât e hoția mai adâncă. Presiunea SUA asupra autorităților române a fost benefică, a contribuit la întărirea DNA. Însă, dacă la Casa Albă se află niște socialiști corupți, alde Ciolacu și ai lui – zișii “social-democrați“ - știu că pot fura nederanjați, în România. 

Concluzie logică: readucem Dreapta la Casa Albă, readucem Dreapta – adevărată, nu vândută PSD-ului – la putere în România, relansăm lupta cu corupție, desființăm PSD/ Ciuma Roșie, băgăm hoții la pușcărie și aruncăm cheia. Nu trebuie să mai iasă din pușcărie, la cât rău au făcut. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.