Remarcabila doamnă Doina Cornea, unul dintre ultimele repere morale ale societății civile din România. Veșnica sa pomenire!


Remarcabila doamnă Doina Cornea, unul dintre ultimele repere morale ale societății civile din România. Veșnica sa pomenire!

Președintele executiv al Fundației ”Corneliu Coposu” – l-am numit pe domnul Ion-Andrei Gherasim – punctează, pe Facebook, faptul că remarcabila doamnă Doina Cornea a reprezentat unul dintre ultimele repere morale ale societății civile din România.

”Dacă ar mai fi fost printre noi, astăzi, remarcabila doamnă Doina Cornea ar fi împlinit 94 de ani. Am avut onoarea să o cunosc înainte de 1989 datorită relației de prietenie pe care a avut-o cu mama mea. Pentru mine a reprezentat unul dintre ultimele repere morale ale societății civile din România! A fost prima personalitate care, imediat după 22 decembrie 1989, a spus: "Nu am încredere în Iliescu". Aveți alăturat scrisoarea deschisă pe care i-a transmis-o actualului inculpat, I.I., acum 32 de ani!

Dumnezeu Să o ierte și Să-i aducă odihna cea veșnică!”, scrie Ion-Andrei Gherasim. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.