E profund regretabil că Dodon nu este încă la pușcărie


E profund regretabil că Dodon nu este încă la pușcărie

Inculpatul kuliokar Dodon din nou ne demonstrează că este o adevărată conservă rusească, scopul primordial al căruia este menținerea Republicii Moldova în sfera exclusivă de influență a Federației Ruse și a așa-numitului “Russkii Mir/Lumea Rusească”. 

Sluga Kremlinului transmite un mesaj de felicitare cu ocazia zilei naționale a Rusiei, în care menționează că „Împărtășim aceeași credință și valori”. Știm cu toții ce “valori" rusești și ce credință împărtășește acest individ total corupt și vândut – susținerea unui stat agresor și terorist, condus de penali și de călăi care ucid absolut nejustificat cetățenii ucraineni. Rusia țaristă, URSS-ul și Rusia contemporană simbolizează războaiele de ocupație, subjugarea altor popoare, deportările și nimicirea fizică a basarabenilor noștri. Iată care sunt “valorile rusești” împărtășite de Dodon.

Este profund regretabil că până în prezent kuliokarul nu este la pușcărie, locul pe care-l merită pe deplin și de unde ar transmite către Kremlin mesaje slugarnice de împărtășire a “aceeași credință și valori”. 

Ucraina neapărat va invinge agresorul rus!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.