Fiul președintelui Biden, Hunter, este subiectul unui nou scandal sexual


  • ACP
  • Jun 23, 2023 17:41
  • 850
Fiul președintelui Biden, Hunter, este subiectul unui nou scandal sexual

Fiul președintelui Biden, l-am numit pe Hunter, este vizat de un nou scandal după ce s-a aflat că a fost cândva membru al unui unui club de sex din Los Angeles, unde participa la orgii alături de membri ai elitei de la Hollywood, dar de unde a fost exclus. Los Angeles Times a relatat că acest club, numit Snctm, unde se adunau actori, staruri rock, directori executivi și chiar oficiali ai orașului, percepea 75.000 de dolari pentru calitatea de membru.

Despre prezența lui Hunter Biden la Sntcm s-a aflat în momentul în care fondatorul clubului, Damon Lawner, a spus într-o postare pe Instagram că acesta a fost cândva membru al clubului, dar i s-a anulat calitatea de membru "pentru că este un ticălos".

Imediat după acesta postare, Damon Lawner a fost exclus din club, iar o purtătoare de cuvânt a clubului a declarat pentru Los Angeles Times că "Snctm, în calitate de club privat al membrilor, acordă mai presus de toate prioritate siguranței și confidențialității stimaților noștri membri".

"În consecință, nu confirmăm și nici nu infirmăm identitățile participanților noștri. În plus, respectăm un cod de conduită strict și orice încălcare duce la o interdicție pe viață. Vă rugăm să rețineți: calitatea de membru al domnului Lawner a fost revocată, cu efect imediat", a mai spus aceasta.

Lawner vânduse clubul pentru 1 milion de dolari în 2019, după ce a spus că stilul de viață hedonist i-a distrus căsnicia de 15 ani și i-a deteriorat relația cu cele două fiice ale sale mici. După excluderea din club, acesta a spus tot printr-o postare pe Instagram că "ceea ce am făcut a fost să le spun oamenilor că tipul de comportament pe care l-a manifestat (Hunter - n.red.) a reprezentat ceva care mă supără". 

"Știam că o consecință ar putea fi să nu mai fac parte din Snctm, dar eram dispus să îmi asum acest risc", a mai precizat Lawner în postare. 

Hunter Biden este implicat în mai multe scandaluri sexuale după apariția imaginilor găsite pe laptopul său și în urma unui proces în instanță, pentru întreținerea copilului, intentat de o fostă stripteuză cu care are o fiică. De asemenea, Hunter va pleda vinovat la sfârșitul lunii iulie, când va apărea în fața unui judecător, pentru două infracțiuni fiscale și va recunoaște o acuzație legată de folosirea ilegală a unei arme de foc. (sursa: Daily Wire

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.