Balamucul continuă în Rusia: FSB le cere mercenarilor Wagner să-l aresteze pe Prigojin


Balamucul continuă în Rusia: FSB le cere mercenarilor Wagner să-l aresteze pe Prigojin

FSB le-a cerut luptătorilor "Wagner" să nu urmeze ordinele liderului Prigojin și să-l aresteze. 

"Facem apel la luptătorii PMC să nu facă o greșeală ireparabilă, să oprească orice acțiune violentă împotriva poporului rus, să nu execute ordinele criminale și de trădare ale lui Prigojin și să ia măsuri pentru arestarea acestuia", a transmis Centrul de Relații Publice al FSB.

Liderul mercenarilor "Wagner" ar putea petrece între 12 și 20 de ani după gratii. Acest lucru a fost anunțat de FSB. (sursa: AICI)

Amintim că Prigojin a declarat vineri seară că un "număr mare" dintre luptătorii săi ar fi fost uciși de trupele ruse, motiv pentru care va conduce personal un așa-numit "marș al justiției" pentru a se răzbuna. 

MAI MULTE DETALII: Evgheni Prigojin aruncă Rusia în aer. Șeful Wagner acuză armata de bombardarea militarilor săi și promite că se va răzbuna / Moscova respinge afirmațiile privind atacul asupra Wagner și anunță că l-a pus oficial sub acuzare pe liderul mercenarilor

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.