Duduie treaba la Chișinău. Totul e sub control, nimic nu se schimbă


Duduie treaba la Chișinău. Totul e sub control, nimic nu se schimbă

Să râdem puțin cu ce se mai întâmplă pe la Chișinău. Manifestația pro-europeană organizată de partidul aflat la guvernare a fost finanțată cu bani publici, exact chestia blamată la partidele anterioare.

În altă ordine de idei, șefa procuraturii anti-corupție din Republica Moldova nu îndeplinește criteriile legale pentru funcția în care se află. Adică legea zice una, dar ea a fost pusă în funcție fără să mai țină nimeni seama de ce zice legea. Cam asta e situația cu combaterea corupției la Chișinău, tăt narmal.

Apoi vine povestea cu aeroportul Chișinău. Aici e veselie mare. Un fost concesionar al aeroportului scos cu forcepsul din concesiune a finanțat protestele care au adus actualul partid la guvernare. În locul lui a primit aeroportul băiatul ăla care a instrumentat jaful miliardului. Actuala guvernare i-a luat aeroportul jefuitorului și după ce a fost vorba că nu îl mai concesionează de fapt surpriză! vrea să-l concesioneze.

Ideea e că duduie treaba la Chișinău, totul e sub control, nimic nu se schimbă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.