VIDEO Un propagandist rus, terifiat de faza următoare a războiului: "Inamicul e angajat în acte sabotaj în adâncimea Rusiei! Densitatea acestor atacuri va continua să crească!"


VIDEO Un propagandist rus, terifiat de faza următoare a războiului: "Inamicul e angajat în acte sabotaj în adâncimea Rusiei! Densitatea acestor atacuri va continua să crească!"

Pe parcursul unei emisiuni pe care o realizează, propagandistul rus Serghei Mardan a avertizat că atacurile ucrainenilor "în adâncimea Rusiei" se vor intensifica pe fondul războiului în desfășurare pe care Moscova îl duce la scară largă împotriva Ucrainei. 

În timpul unui segment de emisiune postat duminică pe Twitter de Anton Gerashchenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne, Mardan se declara îngrijorat că dronele ucrainene vor ajunge în mai multe zone din Rusia. Vorbind despre actele de sabotaj, propagandistul rus s-a plâns că, inclusiv în cazul unui conflict înghețat, acestea vor fi foarte frecvente pe teritoriul Rusiei. 

"Strategia pe care o implementează inamicul are ca scop capturarea Kurskului (situat în apropierea orașelor ucrainene - n.red.) pentru a aduce războiul pe teritoriul Rusiei. De exemplu, atacurile cu drone, ei bine, numărul atacurilor este în creștere cu siguranță. Este o statistică. Nu este greu de verificat. Și nu există vreo îndoială cu privire la faptul că densitatea acestor atacuri va continua să crească. Își vor îmbunătăți armele. Da, apărarea noastră antiaeriană funcționează perfect, dar este inutil să ne consolăm cu asta", a spus Mardan.


"Dacă sunt bombardamente?! Și dacă sunt atacuri de sabotaj?! Iar pe parcursul acestui conflict înghețat, cum vă imaginați știrile aproape zilnice despre atacurile de sabotaj desfășurate asupra căilor ferate din Rusia? Adică, uitați-vă la date, nu este greu! Oricine poate verifica numărul de încercări sau numărul de încercări reușite de a da foc dulapurilor cu relee. Acesta este inamicul, e angajat în teroare și acte de sabotaj în adâncimea Rusiei", a adăugat Mardan. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.