Un sfat din Texas: lăsați românii să se înarmeze! Pensionarii speciali din miliție și securitate apără statul corupt, nu cetățenii obișnuiți


Un sfat din Texas: lăsați românii să se înarmeze! Pensionarii speciali din miliție și securitate apără statul corupt, nu cetățenii obișnuiți

Sunt pe deplin conștient că, în România, pentru mulți este un șoc să propui ca regimul armelor să fie liberalizat. “Unde o să ajungem? Ca în America?“ vor spune mulți dintre cei care trăiesc cu amintirea propagandei comuniste în minte. (că ei vor să fie ca în Rusia)

Da, ce ar fi rău ca România să ajungă ca America? Și nu mă refer doar la nivelul de dezvoltare economică și științifică, ci și la dreptul de a purta arme. Acum vreo două săptămâni, la Las Vegas, un om înarmat cu armament greu era pus pe rele. Însă a fost oprit la timp de un cetățean cu un pistol, care nu s-a temut să-l folosească. Presa din România n-a scris nimic despre acest eveniment. Și aici, în SUA, presa neomarxistă, de tip New York Times, a scris foarte puțin. De ce? Fiindcă așa se prăbușesc tezele celor care vor să distrugă amendamentul II din Constituția SUA, cel care prevede dreptul de a purta arme. Incidentul din Las Vegas arată că, până vine poliția, până vin unitățile speciale, până se aprobă intervenția, un simplu cetățean cu un pistol rezolvă problema. Rapid și fără costuri mari. 

Exemple de acest tip, din SUA, mai sunt. De altfel, am mai arătat: efectul amenințării socialiștilor din SUA că vor goli de conținut amendamentul II a fost că cetățenii americani s-au năpustit să cumpere arme. Același efect l-a avut și catastrofala politică socialistă de dezarmare și subfinanțare a poliției: locuitorii orașelor aruncate în haos de progresiști lui Soros se pregătesc să se apere singuri. 

În România, situația este diferită: poliția, noua securitate și o mare parte a magistraților s-au lăsat cumpărați de cleptocrații din PSD-PNL-UDMR (Ciuma Roșie). S-au pus în slujba lor și omul de rând a rămas fără apărare.  Poliția susține că România este o țară sigură. Fals. Trec peste suspiciunile de falsificare a statisticilor, dar, în ceea ce privește rata omorurilor, site-ul Statista plasează România pe locul nouă în Europa – în 2020 – după cele trei state baltice, Lichtenstein, Montenegru, Albania, Cipru și Kosovo.  Finlanda și Serbia, unde cetățenii pot deține, de facto, câte arme vor, au rate mult mai mici ale omorurilor intenționate. 

Teza că, dacă cetățenii dețin arme, crește numărul omorurilor, se dovedește a fi complet falsă. În realitate, în România, interlopii dețin arme, cetățenii obișnuiți – nu! Poliția, care supraveghează dur regimul armelor și munițiilor, este extrem de tolerantă cu aceștia. 

Cel mai celebru caz este cel al grupării infracționale din Țăndărei care, în momentul achitării de către excepționala justiție coruptă din România, și-au recăpătat și pistoalele mitralieră de tip Kalashnikov, pe care le dețineau sub denumirea de “arme de colecție“! Iar Justiția a înghițit această minciună gogonată, încă o proba că este coruptă. 

De aceea insist și voi mai insista: când brațul armat al Statului – poliția și securitatea – devine body-guardul Mafiei, cetățenii au dreptul moral să se apere. În concluzie: românii trebuie să poarte arme, arme de foc, ca să se apere de hoți. Mai mari sau mai mici, tâlharii sunt pretutindeni.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.