VIDEO. Valeriu Nicolae face dezvăluiri nemiloase despre cloaca AUR, devenită refugiul ideal al „securiștilor deghizați în salvatori” / „E cunoscut pentru legăturile cu pesediștii care put cel mai tare a servicii secrete” / „CV-ul ei pute a securitate și impostură” / „Este marioneta unui bancher străin cu afaceri în Africa, Anglia și România și a unui mega securist”


VIDEO. Valeriu Nicolae face dezvăluiri nemiloase despre cloaca AUR, devenită refugiul ideal al „securiștilor deghizați în salvatori” / „E cunoscut pentru legăturile cu pesediștii care put cel mai tare a servicii secrete” / „CV-ul ei pute a securitate și impostură” / „Este marioneta unui bancher străin cu afaceri în Africa, Anglia și România și a unui mega securist”

Activistul civic Valeriu Nicolae, cunoscut drept aspru și imparțial critic al partidelor politice noi și vechi, cel care a analizat CV-urile parlamentarilor descoperind tone de impostură academică sau ascensiuni profesionale cel puțin dubioase, face o radiografie avansată și minuțioasă candidaților propuși de AUR pentru Parlamentul European. Din analiza sa pare că alegătorii și susținătorii AUR sunt pe cale să trimită la Bruxelles ceea ce Valeriu Nicolae numește, pe bază a numeroase probe relevante, „securiști deghizați în salvatori”.

Propunerile AUR pentru Parlamentul Europei sunt (cei cu șanse să ajungă la Bruxelles).  Claudiu Târziu, Mugur Mihăescu, Georgiana Maria Teodorescu, Ramona Ioana Bruynseels, Avram Fițiu, Radu Baltasiu, Cristian Terhes, Gheorghe Piperea, Șerban Dimitrie Sturdza. 

În ultima ediție pentru Starea Nației, Valeriu Nicolae pune sub lupă trecutul a șase dintre ei numiți în emisiune „DC” - Ramona Bruynseel, „DT” - Avram Fițiu, „DP” - Claudiu Târziu, „CG” - Mugur Mihăescu, „BR” - Radu Baltasiu, „RS” - Georgiana Teodorescu. 

Despre Ramona Ioana Bruynseels:

„DC este marioneta unui bancher străin cu afaceri în Africa, Anglia și România și a unui mega securist, Dan Voiculescu, patronul Antenelor. 

Bancherul a profitat de corupția politicienilor nemernici cărora nu le-a păsat că băncile românești conduse de el au transferat miliarde din profit. Căpușă asta a băgat milioane de euro în DC.  Relația lor este și una sexuală, recunoscută de DC în cercurile intime.

Omul ăsta – DC - care se vaită de sărăcia românilor, de nenorocirile pe care le fac politicienii are șapte apartamente și două case, zeci de milioane în conturi, dar se lăcomește și mai încasează și alocația pentru copii de 3600lei/an de la stat.

Securistul Dan Voiculescu care a promovat-o pe față, pentru poziții pe care nu le merită, este un om cu afaceri super dubioase și un hoț dovedit, care a furat zeci de milioane de euro de la popor. Unul care nu a ezitat să își toarne familia și care a fost mâna de forță a celor mai penali politicieni, și liberali, și pesediști. 

Doar pe Facebook, DC - Ramona Bruynseels a cheltuit mai mult de 630 000 de lei.

Multe alte milioane s-au dus la televiziunile cele mai nemernice și la unii dintre cei mai mari mafioți. 

DC s-a vrut președintele României, om care duhnește a servicii, care nu a avut nicio problemă să servească instituții de forță și băncile străine. 

CV-ul ei pute a securitate și impostură. 

A terminat o facultate privată, care nu era licențiată și a terminat, chinuit, un master, tot la bombă aia de facultate. 

Apoi a făcut colegiul de impostori securiști, Colegiul Național de Apărare și brusc a ajuns, din armată, la o banca europeană și a fost trimisă în străinătate la studii de bancherul cel minunat. 

Despre cum a ajuns acolo e greu de spus, fără să ne sară în cap toți cei care sunt împotiriva familiei tradiționale. Și-a folosit talentele naturale, cel mai probabil, pentru că nimic nu justifică ascensiunea lui DC în poziții care nu au nici o legătură cu meritocrația pe care o promovează AUR. 

Șef i-a fost bancherul mult mai bătrân cu care a recunoscut că a avut o relație sexuală și care a promovat-o agresiv și nepotistic. 

Recapitulăm: bani, mulți bani de la bancherul străin,  carieră pute a impostură și favoruri sexuale, legături directe cu clasa politică nemernică care a furat țară și om promovat de cele mai legat de serviciile secrete premier pe care l-am avut vreodată”.

Despre Claudiu Târziu:

Claudiu Târziu, fost co președinte AUR, în prezent senator, „e cunoscut pentru legăturile lui cu pesediștii care put cel mai tare a servicii secrete și întâlniri "accidentale" cu Coldea, acel fost șef al SRI și acum cu afaceri de multe milioane de euro, că doar statul celor de la AUR e plin de securiști bogați.

Spre deosebire de Coldea, Târziu a fost un antreprenor incredibil de prost. La prima și singură firma la care a fost acționar a reușit incredibilă performanță de a avea doar datorii. 

Profesional a fost un dezastru. 

Director de marketing al unei firme care, în momentul angajării sale, avea un rulaj de 2,3 milioane de lei, un profit de aproape 500 000 pe an și bunuri în valoare cam tot de atât. 

În primul an de "muncă", profitul firmei a scăzut de 13 ori, adică cu 1300%. În fapt, în cei șapte din cei opt ani în care a lucrat acolo, omul s-a dovedit a fi o catastrofă, firma fiind cu sute de mii (de lei) pe minus la partea de profit și este acum în faliment cu o gaură de peste două milioane, comparativ cu momentul angajării lui.

Nu a reușit deloc să se țină de un loc de muncă, schimbându-le mai des ca pe ciorapi. 

DP - Târziu a slujit unii dintre cei mai mari mafioți dovediți din România, oameni despre care se știa clar că sunt niște hoți siniștri. Banul să iasă, căci onoarea e pentru fraieri. 

Educația lui tot o catastrofă este. 

Timp de trei ani, după Revoluție, nu a reușit să intre la nici o facultate de stat, așa că s-a înscris la o facultate particulară, neacreditata, de unde nu avea cum să își obțină licență în 1999, așa cum declara.

Acreditarea facultății va fi făcută, cu chiu, cu vai, în 2005. 

"Facultatea" a fost desființată de Ministerul Educației în 2013, pentru că era o nenorocire.

S-a chinuit rău, apoi a terminat în cinci ani o facultate de trei ani, foarte mult iubită de serviciile secrete și politicienii cei mai toxici. 

A scris și trei cărți, pe care, practic, le-au citit el și prietenii lui. Două dintre ele au fost publicate de editura asociației unde el este președinte, cum e și firesc pentru un meritocrat AUR, care pretinde cu nesimțire că e scriitor. 

Desigur, Claudiu Târziu a fost pus de securiștii de care e plin de AUR în comisia de Apărare. Nu numai asta, dar a dovedit în repetate rânduri că este un oportunist populist sinistru prin declarațiile sale. 

Un absolut mediocru, care trăia la limita foamei, dar care a ajuns pe gargară, în Parlamentul României”.

Despre Mugur Mihăescu (CG): 

„Un fost coleg, care pare normal la cap, crede că AUR e o soluție. Nu știe nimic despre AUR, doar gargara pe care o aude de la Simion. Simion, pe mâna căruia mi-ar fi frică să las un chioșc de ziare, căci a dovedit că e o absolută nulitate ca manager. Omul despre care scriu e un inginer bun. Nu știe nimic, nimic despre nenorocirile care sunt în AUR, dar îl știe pe Mugur Mihăescu, cel de pe listele AUR. Nu știe că a fost turnător, dar îl știe că juca în Vacanța Mare, căci amândoi am crescut în Craiova. 

Că doar abilitatea de a fi un bufon impostor, indiferent cât de penibil, te face perfect pentru o poziție în AUR. 

Cine e Mugur Mihăescu?

A fost de mic, de la 19 ani, turnător la securitate. A turnat la greu despre toată lumea din jurul lui, de la prieteni la familie. Ajutat de Securitate se prezenta ca un „disident” și în acest fel reușea să toarne pe cei care aveau încredere în el. A avut după revoluție un super succes cu un mesaj populist, rasist, xenofob, mincinos, ipocrit și agresiv și s-a îmbogățit de pe urma proștilor.

A fost și el promovat agresiv de unul dintre cei mai influenți politicieni după revoluție, un securist, țepar și  apoi pușcăriaș, om care a avut un rol extrem de important în promovarea comunistului de Iliescu, împotriva căruia, ironic, George Simion, liderul AUR a protestat adesea furibund căci era o bună oportunitate de a se face cunoscut. Sârbu de la ProTV.

Traseist, a trecut prin mai multe partide și a plătit o grămadă de bani partidului celui mai mare impostor și fost număr doi în primul guvern de alianță PNL – PSD – Gabriel Oprea. Nu numai asta, dar își ține banii în conturi offshore din Cipru, evitând astfel taxele, în timp ce moare de grija României ca orice sociopat.

Omul a fost strâns legat de Dorin Cocoș, soțul doamnei Udrea, pușcăriașă și mâna dreaptă a securistului Băsescu. Îi plătea familiei lui Cocoș undeva la 7.500 de EUR pe lună. A fost asociat și cu fiul mogulului gunoiului, domnul Prigoană, cel care s-a îmbogățit incredibil din contracte cu statul pe seama noastră, a fraierilor. Fiul lui Prigoană, cel care a participat pe listele PDL-ului doamnei Udrea la Parlament. 

În jurul lui există o rețea de firme care țipă a evaziune fiscală. 

A fost asociat și cu unul dintre oameni care au făcut posibilă legalizarea celei mai mari nenorociri ecologice, Groapa Glina. Da, omul ăsta care a fost în Partidul Verde, chipurile partidul care ne protejează de poluare, l-a avut ca administrator de firmă pe unul dintre cei mai dubioși oameni din afacerile cu gunoi ,om despre care presa a scris că e legat de o familie de italieni mafioți.

Afacerile lui au depins de ce făcea statul în perioada pandemiei și a devenit unul dintre cei mai importanți promotori ai unui mesaj toxic, dar care proteja interesele firmelor lui, firme care promovează la greu adicția și indirect duce la tot felul de nenorociri. Este pe lista AUR pentru Parlamentul European dovedind lăcomie și nesimțire - principalele atribute necesare pentru succes în partidul lui Simion. Este putred de bogat și nu are niciun fel de habar despre politici europene”.

Restul informațiilor despre dubioșii propuși de AUR pentru Bruxelles le puteți afla urmărind integral emisiunea realizată de Valeriu Nicolae. Ordinea: „RS” - Georgiana Teodorescu, „DT” - Avram Fițiu (fost șef de cabinet al lui Dacian Cioloș, un traseist care a schimbat vreo patru partide), „BR” - Radu Baltasiu (despre care spune că sunt indicii de strânsă colaborare cu fosta DIE devenită SIE. A fost angajat de cel mai corupt și mai plin de foști turnători la Securitate guvern, cel condus de pușcăriașul Adrian Năstase): 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.