Se aude?


Se aude?

Bate ceasul al doisprezecelea și pentru moldovenii hipnotizați de steluța rubinie de la Kremlin. Vă spun părintește – ați fost amăgiți, jefuiți și înșelați. Idolul vostru de lut – Putin – vă vrea sângele și așteaptă ziua potrivită să aprindă R.Moldova de la un capăt la altul. O să vă bage în război, la moarte sigură, dacă nu fugiți de el și banda lui.

Încetați să vă mai temeți de România, SUA și NATO! Nu vedeți ce monstruozități comite armata rusă în Ucraina? Nu auziți bocetul mamelor cu pruncii uciși? Ce e în capul vostru? Chiar nu înțelegeți că Rusia dictează și se amestecă jur-împrejur – ea vrea să aibă vecini slabi, săraci, fără armată, neutri, nedezvoltați, șantajabili. Iar cine a încercat să ridice capul a fost atacat de armata rusă: R.Moldova în 1992, Georgia în 2008, iar Ucraina în 2014 și 2022.

Da, nimic nu a mers bine în R.Moldova și nici nu putea, fiindcă Rusia a fost stăpână aici. Ea ne-a rupt de la Țară, ea ne-a exterminat elitele, ea ne-a interzis să vorbim în limba maternă, ea a adus în casele noastre ura între frați, falsurile despre originea moldovenilor, minciuna, dezbinarea socială, vrajba interetnică, românofobia, separatismul de la Tiraspol și Comrat, neutralitatea în constituție, banditismul în structurile de stat, corupția instituționalizată. Acum planifică să ne arunce în flăcările războiului, însă îi stă în cale Ucraina… 

În fine, cetățenii R.Moldova, ca să aibă un viitor pașnic, au de rezolvat în comun cea mai importantă și imperioasă problemă: toți locuitorii, indiferent de etnie, religie sau preferințe politice, trebuie să îmbrățișeze un singur obiectiv major – ruperea totală de minciunile și propaganda Moscovei, de clica criminalilor de război oploșiți în Kremlin. Împreună, cei peste trei milioane de locuitori, au datoria să treacă peste prejudecăți și să declare fără întârziere – adio, imperiu al răului; adio, „lume rusă”; adio, război putlerist! 

Bună dimineață, Românie, NATO, SUA și UE!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.