Tatăl Robertei, mesaj către mama lui Vlad Pascu și critici dure la adresa procuroarei de la Mangalia. „Este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă!”


Tatăl Robertei, mesaj către mama lui Vlad Pascu și critici dure la adresa procuroarei de la Mangalia. „Este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă!”

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, una dintre victimele lui Vlad Pascu, șoferul începător și drogat care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în zona localității 2 Mai, în dimineața de 19 august, omorând doi dintre ei, a transmis un mesaj în care o îndeamnă pe mama șoferului ucigaș să înceteze cu demersurile menite să ușureze soarta fiului său, criticând-o virulent și pe procuroarea de caz de la Mangalia pe care o acuză de incompetență. 

"În urma acestor stenograme, am rugămintea către dna. Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori

De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească.

Către dna. Procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i rostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea.

Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebii, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori  Canada.", a transmis tatăl Robertei într-un mesaj pentru Antena 3. 

Miruna Pascu a fost arestată preventiv, vineri, pentru 30 de zile, fiind acuzată de către procurori că ar fi amenințat o tânără din anturajul fiului său, devenită martoră în dosarul acestuia, că va face publice date compromițătoare despre ea dacă va da detalii anchetatorilor despre substanțele pe care le consuma fiul său. Martora respectivă ar fi afirmat și că unele substanțe interzise consumate adesea de grupul de narcomani ar fi fost procurate de Miruna Pascu.

Vlad Pascu este arestat în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa substanţelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, după ce, drogat fiind, a ucis doi tineri în zona stațiunii 2 Mai.

Mihai Pascu, tatăl beizadelei, a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce, la percheziţiile de joi dimineaţă, la locuinţa sa ar fi fost găsită muniţie deţinută ilegal. La ieșirea de la audierile de la DIICOT, Mihai Pascu, nervos, a intrat cu motocicleta în grupul de jurnaliști prezenți în fața instituției. Poliția a început cercetările în acest incident. PODUL a scris AICI. 

Miruna și Mihai Pascu au făcut avere, de ordinul zecilor sau poate chiar sutelor de milioane de euro, din afaceri imobiliare în București și Constanța. Potrivit datelor Agenției Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), mama lui Vlad Pascu are în proprietate nu mai puțin de 288 de imobile.

Miruna Pascu ar locui într-un cartier exclusivist din centrul Capitalei, unde prețul apartamentelor poate atinge chiar și 4 milioane de euro, susțin jurnaliștii de la playtech.ro.

Locuința mamei celui care, la doar 19 ani a condus sub influența drogurilor și a produs un accident grav, ucigând doi tineri și băgând în spital alți trei, s-ar afla pe bulevardul Kiseleff din Capitală, în apropierea Ambasadei Suediei.

Vecinii cu care au încercat să discute jurnaliștii publicației citate, au fost destul de reticenți în a oferi informații, însă au confirmat că o cunosc pe mama lui Vlad Pascu, precizând că fiul acesteia venea rar în cartier.

Potrivit datelor de la ANCPI, Miruna Pascu apare ca proprietară a nu mai puțin de 288 de imobile, inclusiv apartamente și terenuri în Sectoarele 1, 2, 3 și 4 ale Bucureștiului, precum și apartamente la malul mării în complexul de lux Blaxy Resort, relatează și Newsweek România.

CITEȘTE ȘI: Tatăl beizadelei ucigașe de la 2 Mai este cercetat pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului de la DIICOT / Mama lui Vlad Pascu și alți trei tineri din anturajul acestuia au fost reținuți / „Maru” – „influencerul” narcoman care a realizat un LIVE pe Instagram în timp ce fura din Spitalul Floreasca – a beneficiat și el în trecut de clemența justiției

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.