Vreți să arate așa Europa?


Vreți să arate așa Europa?

Astăzi, în Franța, a fost omorât un profesor. A fost înjunghiat de un fost elev, care a urlat... Allah akbar!

Mohammed Mogouchkov este esența Franței de azi, din păcate. De naționalitate rusă, venit în Franța ca minor cecen, beneficia de o protecție specială a legii. Atât de specială, încât nu a putut fi expulzat, deși avea deja o hotărâre în acest sens de doi ani. 

Mohammed Mogouchkov avea fișă S, era intens supravegheat de o structură specializată a poliției. Atât de intens, încât astăzi a omorât un profesor. În interiorul unei școli, care ar trebui să fie bine păzită, de când alt profesor a fost omorât. 

Mohammed Mogouchkov mai are doi frați, amândoi "radicalizați". Trăiesc toți bine merci în Franța. 

A mai fost un atentat, de curând, în Franța, comis de un cecen fundamentalist. Cecenia e devenit o republică islamică, de când este condusă de Kadîrov, adjunctul "creștinului" Putin. Exact cum este Gaza, "eliberată" de evrei. Vreți să arate așa și Europa? 

Mohammed Mogouchkov este peste tot, prin cartierele franceze botezate, în bătaie de joc, "sensibile ".

Mohammed Mogouchkov a omorât astăzi, într-o zi în care vigilența poliției era la nivelul maxim de alertă, în urma crimelor în masă comise în Israel. 

Mohammed Mogouchkov nu este ultimul care va ucide occidentali, în numele terorismului islamic.

Vreți să arate așa Europa?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.