VIDEO Se încing spiritele în tabăra moscovită de la București! Șoșoacă și adepții săi au ieșit în Piața Victoriei și strigă împotriva AUR: "Rușine!"


VIDEO Se încing spiritele în tabăra moscovită de la București! Șoșoacă și adepții săi au ieșit în Piața Victoriei și strigă împotriva AUR: "Rușine!"

Se încing spiritele în tabăra moscovită de la București. Prezentă și luni seară în Piața Victoriei din București, împreună cu adepții săi, senatoarea Diana Șoșoacă a protestat împotriva partidului pe listele căruia a intrat în Parlament. Senatoarea urlătoare a acuzat AUR că se află în cârdășie cu partidul de guvernământ PSD. Drept reacție, adepții Șoșoacăi prezenți în Piața Victoriei au început să huiduie partidul condus de George Simion. 

Șoșoacă: M-ați dat afară pentru că voiam dreptate, pentru că făceam anchete, pentru că voiam cu totul alte legi decât ceea ce votați voi, pentru că voiam luptă împotriva PSD și PNL, iar voi aveați aranjamente cu Dîncu și cu PSD! Rușine să vă fie! 

Simpatizanții Șoșoacăi încep să huiduie AUR și să strige "Rușine!". 

Simpatizant șoșocar: Noi am venit după Diana! A plecat Diana (din AUR - n.red.), am venit după Diana! 

Șoșoacă: Și vă mai spun ceva. Am tot dreptul să spun despre AUR. AUR, când am intrat la ei, aveau 0,46%. Dacă nu eram eu, Colceag și rețeaua profesioniștilor, nici dracu' nu știa de voi. Mă întreba lumea: "Cine dracu' e Simion?!". (...) Voi, AUR, v-ați bătut joc de speranțele românilor! De aceea a mai rămas un om care nu-i dezamăgește pe români. Eu nu vă vând prostii, că va fi lapte și miere. Nu! Vă spun că va fi muncă, sacrificiu, luptă împotriva unui sistem! 

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.