Rareș Bogdan îi răspunde lui Marcel Ciolacu: de la „măi animalule”, PSD a trecut la „mitocanule”/ „Are în ADN ura faţă de societatea civilă”


Rareș Bogdan îi răspunde lui Marcel Ciolacu: de la „măi animalule”, PSD a trecut la „mitocanule”/ „Are în ADN ura faţă de societatea civilă”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan răspunde afirmațiilor recente făcute de Marcel Ciolacu, premier și președinte al PSD, precizând că social-democrații au „în ADN ura faţă de societatea civilă" şi, dacă în anii '90 Ion Iliescu "trata presa liberă cu 'Măi animalule' ", acum PSD "a trecut la 'mitocanule' ".

„PSD nu s-a schimbat şi nici nu se va schimba, are în ADN ura faţă de societatea civilă şi cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu faţă umană şi capitalismul de cumetrie. În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu şi Marţian ne făceau GOLANI şi tratau presa liberă cu "Măi, animalule", iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose şi Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională şi a Uniunii Europene, asta o ştiu toţi, chiar şi cei care pretind că sunt şocaţi, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în faţa ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarăşii aveau agenda lor, nu a României", a scris Rareş Bogdan, joi, pe Facebook, în replică la declarațiile făcute de Marcel Ciolacu, miercuri seară, la Antena3,

Invitat de obedientul Mihai Gâdea în renumita emisiune de propagandă și dezinformare „Sinteza Zilei”, Ciolacu, fost coleg de vânătoare cu teroristul Omar Hayssam care vrea acum să iasă din pușcărie și fost vâslaș în barca infractorului Liviu Dragnea, a comentat caustic declarațiile europarlamentarului Rareș Bogdan referitoare la traiul imposibil alături de PSD, dar și apariția acestuia, la piață, printre legături de pătrunjel și funii de usturoi, cu un ceas ultraluxos, evaluat la minim 30.000 de euro. Ciolacu a mai spus despre Rareș Bogdan că este „iresponsabil” și „mitocan” pentru că „dinamitează” coaliția cu știri false pentru a acoperi comentariile despre ceasul de lux.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu îl învață pe Rareș Bogdan cum trebuie procedat când te vede poporul cu ceas de 30.000 de euro. Premierul îi aruncă cuvinte de ocară colegului de coaliție care spusese că guvernarea alături de PSD devine „insuportabilă”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.