Adela Mîrza: "E momentul să refacem referendumul pentru familie! Referendumul din 2018 NU a dat greș din cauza faptului că românilor nu le pasă de protejarea familiei naturale! O arată chiar cele mai recente sondaje"


Adela Mîrza: "E momentul să refacem referendumul pentru familie! Referendumul din 2018 NU a dat greș din cauza faptului că românilor nu le pasă de protejarea familiei naturale! O arată chiar cele mai recente sondaje"

Președinta partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, scoate în relief rezultatele unui sondaj realizat de Avangarde în perioada 10-14 noiembrie, la comanda Digi24, conform cărora 70% dintre români ar vota "Da" la un nou referendum național pentru modificarea Constituției în sensul refedefinirii familiei drept căsătoria între un bărbat și o femeie. În prezent, familia e definită în Constituție drept uniunea între soți.

În acest context, Adela Mîrza precizează că referendumul pentru familie trebuie organizat din nou, președinta partidului Alternativa Dreptă subliniind că primul scrutin a eșuat exclusiv din pricina faptului că românii se opuneau regimului infracțional PSDragnea, care voia să utilizeze un eventual rezultat pozitiv ca o formă de legitimare. 

"Referendumul din 2018 nu a dat greş din cauza faptului că românilor nu le pasă de protejarea familiei naturale, aşa cum susţin detractorii.

O arată chiar cele mai recente sondaje.

Motivul eşecului au fost încercările cinice ale lui Dragnea şi ale PSD-ului de a monopoliza o iniţiativă cetăţenească. Acestui fapt s-au opus românii.

Nici nu pot număra câţi oameni mi-au spus «nu merg, să nu legitimez cumva PSD-ul». 

Au trecut 5 ani de atunci. Suntem într-o altă eră politică acum. 5 ani în care am avut timp să constatăm, privind spre occident, toate efectele nescontate ale legitimării unor uniuni nenaturale.

E momentul să refacem referendumul! E momentul să milităm ca o dată cu alegerile parlamentare/prezidenţiale să ni se ofere ocazia să luăm decizia ce a fost blocată în 2018!

Suntem mulţi, hai să ne facem auziţi!", spune Adela Mîrza într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.