VIDEO Încă un agent rus în Parlament? Șoșoacă și Marius Marinescu îl pregătesc pe Longhin Jar pentru o candidatură la alegerile din 2024: "Trebuie să vă aducem în România ca senator cu imunitate!"


VIDEO Încă un agent rus în Parlament? Șoșoacă și Marius Marinescu îl pregătesc pe Longhin Jar pentru o candidatură la alegerile din 2024: "Trebuie să vă aducem în România ca senator cu imunitate!"

Prezentă astăzi, în mod previzibil, la manifestația de solidaritate cu preotul pro-rus Longhin Jar - desfășurată în fața Ambasadei Ucrainei la București, senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă - abonată la Ambasada Rusiei, l-a invitat pe acesta să candideze la alegerile parlamentare din 2024, din partea partidului SOS România, pentru a obține un mandat de senator al României. 

Amintim că preotul Longhin Jar din Cernăuți este judecat pentru faptul că a încercat să creeze constant un conflict între enoriașii din Cernăuți aflați sub tutela Patriarhiei Moscovei și cei ai Bisericii Ortodoxe din Ucraina. 

CITIȚI AICI ADEVĂRATUL PROFIL AL PREOTULUI LONGHIN JAR!

Purtând o convorbire telefonică cu Longhin Jar, Diana Șoșoacă i-a transmis acestuia că va întreprinde demersuri, alături de fostul senator Marius Marinescu, pentru a-l aduce în țară. Marius Marinescu a fost senator PD în perioada 2004-2008, iar apoi "mâna dreaptă" a extremistului ceaușist din fruntea Partidului România Mare și anume Corneliu Vadim Tudor. 

Drept reacție la cele transmise de Diana Șoșoacă, Longhin Jar i-a mulțumit senatoarei abonate la Ambasada Rusiei. 

Șoșoacă, către manifestanți: Aveți cuvântul meu de onoare! Cuviosul Longhin e pe listele SOS România și va candida pe liste în România. Îl vom aduce acasă! (...) 

Șoșoacă, într-un apel telefonic cu Longhin Jar: Să știți că o să facem același lucru pe care l-a făcut Corneliu Vadim Tudor cu Ilașcu și nu vreau să mă refuzați. Trebuie să vă aducem în România ca senator cu imunitate! Vă spun că am vorbit și cu domnul senator Marius Marinescu și vom solicita aducerea dumneavoastră în țară și ridicarea sancțiunii de a nu mai ieși din Ucraina. Este inacceptabil așa ceva! (...) Trebuie să ieșiți de acolo!

Longhin Jar: Mulțumim din suflet! 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.