Bestiile lui Putin: Un criminal satanist care a măcelărit "ritualic" două fete a fost eliberat după ce a luptat 6 luni în Ucraina, deși mai avea mulți ani de stat în închisoare


Bestiile lui Putin: Un criminal satanist care a măcelărit "ritualic" două fete a fost eliberat după ce a luptat 6 luni în Ucraina, deși mai avea mulți ani de stat în închisoare

Membrul unei bande de criminali sataniști, Nikolai Graf Ogolobyak, a scapăt de închisoare după ce a fost grațiat de Vladimir Putin datorită înrolării și participării la războiul împotriva Ucrainei, unde a luptat într-un grup de asalt, deși conform condamnării primite trebuia să rămână în închisoare până în anul 2030.  

Ogolobyak făcea parte dintr-o bandă de adolescenți sataniști din Yaroslavl, care au comis o crimă deosebit de brutală în vara anului 2008, săvârșită că un sacrificiu ritual dedicat lui Satan, conform dosarului penal. Tinerii au îmbătat două fete pe care le cunoșteau și le-au dus în pădure, unde au aprins un foc lângă care le-au înjunghiat. După săvârșirea crimei le-au dezmembrat, le-au spălat cu sânge, le-au prăjit inimile și alte părți din trupurile lor pe care le-au mâncat. Anchetatorii au susținut la proces că Ogolobyak, care era singurul matur din grup, a fost cel care le-a luat viața fetelor, tăind gâtul fiecăreia.  

Sataniştii au fost ulterior prinși și condamnați sub acuzația de crimă, profanarea trupurilor morților și profanarea locurilor de înhumare, comise de un grup de persoane care au conspirat pentru săvârșirea faptei. Conform condamnării, liderul bandei, Ogolobyak, urma să fie eliberat abia în 2030, dar a fost eliberat după șase luni de serviciu militar în Ucraina, unde a făcut parte din grupul de asalt Storm Z, în care luptă de regulă condamnații care vor să scape de închisoare.

Acum fostul condamnat este din nou acasă, în districtul Dzerzhinsky din Yaroslavl, după ce a fost adus rănit de pe front, pe 2 noiembrie.  

La 10 ani de la anunțarea verdictului, aproape toți participanții la crima sângeroasă au fost eliberați, deoarece erau minori la momentul săvârșirii faptei îngrozitoare. (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.