Agentul FSB-ist Iurie Roșca debitează că ”occidentalii” ar arunca cu ”metale grele” din avioane ca să îmbolnăvească… hainele basarabenilor. Un nou record de prostie: cică frunzele n-au căzut din cauza toamnei, de vină ar fi tot Occidentul


Agentul FSB-ist Iurie Roșca debitează că ”occidentalii” ar arunca cu ”metale grele” din avioane ca să îmbolnăvească… hainele basarabenilor. Un nou record de prostie: cică frunzele n-au căzut din cauza toamnei, de vină ar fi tot Occidentul

Pe scurt: Iurie  Roșca este vechiul agent FSB care a compromis unionismul din stânga Prutului, i-a linșat public și i-a vânat în permanență pe unioniștii autentici, l-a adus pe Voronin la putere (devenind, sub regimul acestuia, unul dintre cei mai puternici oameni din R.Moldova), pentru ca, peste ani, să ajungă coordonator al Sputnik.md. E interzis pe teritoriul României. Vechile sale agenturi sunt adânc înșurubate în mass-media de la Est de Prut, fie în presa așa-zisă ”pro-europeană” și ”anti-corupție”, fie în presa (a se citi propaganda) de limbă rusă. Unii dintre foștii săi locotenenți sunt acum în AUR România și în AUR R.Moldova. 

În mod uzual, Roșca înjură România ca la ușa cortului, așa cum îi înjură pe români, împotriva cărora lucrează de decenii. Așa-zisul ”Plan Roșca” nu este altceva decât Planul Kozak (adică transnistrizarea R.Moldova). 

Încă de la începutul invaziei rusești în Ucraina, Iurie Roșca a instigat în permanență la genocidarea poporului ucrainean, aplaudând la scenă deschisă carnagiile săvârșite de ruși împotriva civililor lipsiți de apărare. Am spus-o și o repet: când toate astea se vor termina, Roșca ar trebui să fie judecat la Kiev pentru instigare la genocid și pentru legitimarea crimelor de război ale Rusiei. Nu vorbim despre un simplu propagandist, ci despre un agent FSB aflat la muncă. În realitate, la câte nenorociri a cauzat României, acest lumpen ar fi trebuit să putrezească de ani și ani într-o închisoare românească. 

Curajos cum îl știți, de ceva timp, Iurie Roșca și-a secretizat mizerabilele și dementele comentarii video pe care le rostogolește pe Facebook (pagina Planul Roșca), probabil pentru a-și asigura persistența în rețea, însă comentariile pot fi citite. Așa cum puteți remarca din captura de mai jos, agentul FSB-ist o ține langa cu un așa-zis ”plan” al NATO și al Ocultei Mondiale care cică ar oragiza un ”genocid” gigantic și secret în sud-estul Europei. Vă dați seama ce performanță de vierme? Rușii săvârșesc un genocid de proporții în Ucraina, amenințând oficial că vor să facă același lucru și în Basarabia noastră, dar Iurie Roșca acuză un așa-zis ”genocid” comis de… Occident. 

După cum vedeți în captură, un fan rebut îl întreabă pe analfabetul fucțional Roșca, numindu-l ”Maestre” (!), cum îi genocidează Occidentul pe basarabeni (îi stropesc din avioane cu metale grele?), iar FSB-istul îl lămurește, stabilind cu brio un nou record de prostie: 

”Eu nu am văzut. Dar legumele au de suferit, deseori frunzele arborilor se usucă, hainele se îmbolnăvesc. Fără seră nu mai crești roșiile. Cred că ne stropesc și aici de sus”.

Voi vă dați seama cât de prost este Iurie Roșca? Și cât de proști sunt ăia care se uită în fundul, pardon, gura lui? El și ei sunt adevăratele legume care au de suferit. Auziți-o pe-asta: occidentalii ar arunca cu metale grele din avioane ca să îmbolnăvească hainele basarabenilor! Pe de altă parte, da, toamna îngălbenesc și cad frunzele. Iar dacă totuși tu te simți stropit, bă Iura, poate că cineva face pipi pe tine. Nimic greșit. E ca și cum ar folosi un WC public.    

Oare unde am mai auzit noi despre tâmpeniile astea cu metale grele aruncate de Occident peste România, Ucraina și aiurea? În niște așa-zise predici ale FSB-istului Longhin Jar, mitropolitul Rusiei din Ucraina. Și ocazional pe la tovarășea Șoșoacă, care, ce să vezi, s-a găsit să depună la Senat un proiect FSB ce prevedea ca România să invadeze Ucraina cot la cot cu trupele rusești. Coincidențe, nu-i așa?     

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.