Dispută în tabăra vuvuzelelor moscovite! Șoșoacă, luată la țintă la protestul transportatorilor și fermierilor de propagandista Codruța Cerva, care și-a făcut apariția la fața locului cu o șapcă cu Rusia: "Toată presa este pe Șoșoacă, în loc să vorbească despre transportatori!"


Dispută în tabăra vuvuzelelor moscovite! Șoșoacă, luată la țintă la protestul transportatorilor și fermierilor de propagandista Codruța Cerva, care și-a făcut apariția la fața locului cu o șapcă cu Rusia: "Toată presa este pe Șoșoacă, în loc să vorbească despre transportatori!"

Pe fondul protestelor pe care le desfășoară fermierii și transportatorii în întreaga țară, a izbucnit o dispută o dispută notabilă în tabăra vuvuzelelor Moscovei. Concret, propagandista pro-rusă Codruța Cerva o acuză pe senatoarea abonată la Ambasada Rusiei, Diana Șoșoacă, că deturnează atenția opiniei publice de pe revendicările protestatarilor. 

Amintim că senatoarea Diana Șoșoacă și-a făcut apariția joi seară la protestul pe care transportatorii și fermierii îl desfășurau în Chiajna, în proximitatea Bucureștiului. Prezentă la fața locului, Diana Șoșoacă a făcut scandalul cu care ne-a obișnuit, context în care mai mulți manifestanți au început să o huiduie și să-i solicite să plece pentru a nu mai căpușa din rațiuni electorale protestul. 

Vedeți secvența în care manifestanții îi cer Dianei Șoșoacă să plece de la protest:


La protest și-a făcut apariția și propagandista pro-rusă Codruța Cerva, care, în timp ce își etala pe Tik Tok șapca cu Rusia, le transmitea urmăritorilor că prezența Dianei Șoșoacă va prejudicia cel mai probabil acțiunea de protest. 

"Dar să fugi după fentă și să acapareze și să devieze atenția de la problemele astea... Eu vreau să văd Șoșoacă cum îi ajută pe transportatori. Vreau să văd. Dacă Șoșoacă reușește să-i și să-i ducă la guvern, să stea de vorbă, atunci e ok. Dacă nu îi ia să negocieze cu guvernul, transportatorii venind de la sute de kilometri fix pentru asta, atunci avem o mare problemă, pentru că lumea, în loc să vorbească despre transportatori și să le ia interviu și să vorbească pentru chestia asta, toată presa este pe Șoșoacă. Intrați pe live-ul lui Șoșoacă și protestați pe live-ul lui Șoșoacă și se rezolvă problemele în România...", a zis Codruța Cerva. (vedeți video AICI)

În acest context, merită reiterat faptul că, în urmă cu câteva luni, președintele AUR George Simion o invita pe propagandista pro-rusă Codruța Cerva să se alăture partidului pe care îl conduce. Nu au apărut informații între timp potrivit cărora Codruța Cerva ar fi făcut pasul oficial către AUR, dar disputa pe care pretinde că o are cu Diana Șoșoacă se încadrează în același registru cu pretinsul conflict pe care George Simion l-ar avea cu senatoarea abonată la Ambasada Rusiei. 

CITIȚI ȘI: George Simion o invită oficial în AUR pe propagandista pro-rusă Codruța Cerva: "Avem nevoie de doamne bătăioase!". Aceasta propaga pe social media ideea sabotării unui centru militar pe teritoriul României

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.