Nu le mai ajung salariile și pensiile speciale! Un magistrat de la Judecătoria Gherla își alimentează Mercedesul electric de lux din curentul instituției, cu ajutorul unui cablu tras pe geam


Nu le mai ajung salariile și pensiile speciale! Un magistrat de la Judecătoria Gherla își alimentează Mercedesul electric de lux din curentul instituției, cu ajutorul unui cablu tras pe geam

Un cetățean care a avut treabă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla a transmis publicației Foaia Transilvană o imagine surprinsă în curtea instituției.

Este vorba despre un automobil electric de lșux al unui angajat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, cel mai probabil al unui procuror, conectat la rețeaua de electricitate a instiuției pentru a fi alimentat, aparent, pe banii acelorași contribuabili care le plătesc magistraților salarii colosale și pensii speciale. 

Autoturismul este parcat aproape de geamurile unui birou, situat la parterul clădirii în care funcționează Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, dar și Judecătoria Gherla.

Un cablu electric de tip prelungitor era tras din birou direct pe geam, după care un alt cablu special de alimentare era conectat la acesta, arată foaiatransilvana.ro

Autoturismul este un Mercedes electric, de ultimă generație.

„Am blurat numărul de înmatriculare, dar putem pune fotografia în original la dispoziția celor interesați să facă o anchetă”, mai arată publicația care a solicitat și un punct de vedere din partea prim procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.

Până la ora publicării acestui material, nu s-a sesizat și nu s-a grăbit să răspundă nimeni.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.