Daniel Uncu, despre injustiția determinată de ofensiva stângii la nivel global: "Nici Hamas, nici Hezbollah, nicidecum Frăția Musulmană sau Iran sau Rusia nu sunt date în judecată la Tribunalul Penal Internațional pentru terorism, ci statul Israel. Nu are loc un proces al comunismului, ci se instrumentează deja un proces al iudaismului. E o manipulare ideologică obscenă!"


Daniel Uncu, despre injustiția determinată de ofensiva stângii la nivel global: "Nici Hamas, nici Hezbollah, nicidecum Frăția Musulmană sau Iran sau Rusia nu sunt date în judecată la Tribunalul Penal Internațional pentru terorism, ci statul Israel. Nu are loc un proces al comunismului, ci se instrumentează deja un proces al iudaismului. E o manipulare ideologică obscenă!"

În contextul în care Africa de Sud a intentat un proces la Curtea Penală Internațională împotriva Israelului, acuzând statul în cauză de comiterea de genocid în Fâșia Gaza, vicepreședintele partidului Alternativa Dreaptă, Daniel Uncu, are o reacție virulentă la adresa exponenților ideologiei de stânga de la nivel mondial. 

"Perversiunea politică și manipularea ideologică obscenă a Stângii au atins cotele nemerniciei absolute!", subliniază Daniel Uncu, care reclamă că în timp ce Israelul a fost dat în judecată la Curtea Penală Internațională pentru terorism, Hamas, Hezbollah, Frăția Musulmană, Iran sau Rusia nu au parte de același tratament, ci dimpotrivă. 

Totodată, Daniel Uncu constată faptul că, în pofida atrocităților comise de comuniști de-a lungul timpului, "nu are loc un proces al comunismului", dar în schimb "se instrumentează deja un proces al iudaismului".

"Este grotesc și absurd și revoltător cum Stânga europeană și cea americană, aliniate de zeci de ani - conștient sau nu... !? - în siajul retoricii comuniste și a mașinațiunilor KGB demarate în trombă în anii '50 ai secolului trecut, au indus în spațiul public și politic răsturnarea năucitoare a percepției realității obiective!  

A devenit insignifiant, aproape jenant și nefrecventabil din această perspectivă abracadabrantă, să amintești că poporul evreu este victima Holocaustului (6 milioane de morți) sau că poporul ucrainean este victima Holodomorului (5 milioane de morți) sau că popoarele lumii sunt victima genocidului comunist care a produs peste 120 de milioane de morți. Realitatea obiectivă și bunul simț sunt astfel anulate, stricate, batjocorite și, finalmente, interzise ideologic. Cât despre poporul armean, victima genocidului săvârșit asupra-i de semilună, nici măcar nu se mai amintește mare lucru (1,5 milioane de morți).

Acum, dragi tovarăși, în lumina directivelor Centralei de Propagandă corectă politic via ONU și UE, populația arabă din Fâșia Gaza, teroriștii Hamas, Hezbollah și ai Frăției Musulmane sunt, vezi Doamne, asupriți ai soartei.  

Nici Hamas, nici Hezbollah, nicidecum Frăția Musulmană sau Iran sau Rusia nu sunt date în judecată la Tribunalul Penal Internațional pentru terorism. Nuuu...! Ci statul Israel!  

Nu are loc un proces al comunismului, ci se instrumentează deja un proces al iudaismului, flancat de unul al creștinismului. Niciodată, unul al ateismului și al comunismului!  

Perversiunea politică și manipularea ideologică obscenă a Stângii au atins cotele nemerniciei absolute! (...)", spune Daniel Uncu într-o postare pe Facebook. 

Într-o altă postare, Daniel Uncu sancționează o declarație făcută pe subiect de Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe şi politica de securitate, Josep Borell. 

"«Israelul nu poate avea drept de veto față de dreptul la autodeterminare a poporului palestinian», a declarat șeful neomarxist al diplomației UE, Josep Borrell, reporterilor în timpul unei conferințe de presă la Bruxelles, care a avut loc marți.

Ei, ca să vezi ce a scos  marxistul sulfuros din puțul gândirii european unională...!

Interesant, nu-i așa ?, cum dreptul de veto manu militari al terorismului islamist impus  în teren statului Israel de către Hamas, Hezbollah, Frăția Musulmană și de către alte «organizații militante» similare este perfect acceptabil, perfect sustenabil, perfect justificabil și perpetuu și copios finanțabil de către UE și ONU. I-auzi!

Carevasăzică, cei care terorizează Israelul, îl atacă militar, îi asasinează cetățenii în format terorist, îi neagă dreptul la existență și îi cer desființarea, au toate drepturile posibile.  

Despre ideologia elucubrantă a stângii europene...", atrage atenția vicepreședintele AD. 

Nu în cele din urmă, Daniel Uncu semnalează că abordarea din prezent a administrației Biden subminează lupta Israelului împotriva teroriștilor Hamas. 

"Antipatia din ce în ce mai adâncă a administrației Biden față de premierul israelian Benjamin Netanyahu amenință să deraieze ofensiva militară a Israelului de distrugere a Hamas.

Cu fiecare zi în care Forțele de Apărare Israeliene (IDF) își mențin efortul militar de a pune capăt amenințării la adresa securității israeliene reprezentată de prezența Hamas în Gaza, apar mai multe detalii despre infrastructura teroristă subterană uluitoare pe care gruparea susținută de Iran a construit-o în Gaza.

În cele trei luni de când Israelul și-a lansat ofensiva militară împotriva Hamas în urma atacurilor mortale din 7 octombrie, în care Hamas a ucis cel puțin 1.200 de oameni și a luat alte sute ostatici, comandanții IDF au fost uimiți de amploarea rețelei de tuneluri de 350 de mile, cu 5.700 de puțuri de intrare, pe care Hamas le-a construit în Fâșia Gaza cu scopul specific de a-și spori capacitatea de a lansa atacuri teroriste împotriva Israelului. A fost numită «un oraș sub un oraș» și o «cetate sub un oraș».

Nu este deloc complicat să deducem că această structură subterană năucitoare, îndreptată împotriva Israelului, a fost construită cu fonduri iraniene și cu banii dedicați Autorității Palestiniene care au fost și sunt (!) donați de către UE, ONU și chiar SUA.  

Secretarul General al ONU - marxistul notoriu susținut copios de China, pentru cei care au uitat...! - critică public vehement acțiunile militare ale IDF, confundând cu bună știință teroriștii Hamas cu populația civilă și acuzând Israelul de uciderea a 25.000 de civili, luând de bune și pe nemestecate cifrele înaintate întru înduioșarea opiniei publice de către Hamas.  

La rându-i, șeful neomarxist al diplomației europene face și el front comun cu marxistul din fruntea ONU, iar stângistul decrepit de la Washington presează infernal Tel Aviv-ul să accepte o încetare a focului și soluția «celor două state».  

Deocamdată, șeful executivului israelian refuză să facă pas înapoi, în condițiile în care un stat Palestinian cu granița comună cu Israelul este - pe fondul asasinării a 1200 de civili israelieni și răpirea a câteva sute de către Hamas - inacceptabil.  

Asta, în ceea ce mă privește, cel puțin până când Hamas nu va fi definitiv anihilat de către IDF, Iranul nu va fi tras la răspundere în fața Tribunalului de la Haga pentru finanțarea terorismului internațional (Hamas, Hezbollah, Frăția Musulmană, etc.), iar Moscova nu va fi la rându-i trasă la răspundere pentru crearea, susținerea, finanțarea și protejarea activităților teroriste ale OEP (Organizația pentru Eliberarea Palestinei), transformată ulterior în Autoritatea Palestiniană, dislocată apoi de la cârma Fâșiei Gaza de către organizația teroristă Hamas.

După care, mai vedem...", menționează Daniel Uncu într-o altă postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.