Adela Mîrza: "Cioloș poate are nevoie de lecitină. S-a prefăcut că nu știe exact de la ce vine acronimul LGBTQ. Eu am mai văzut politicieni ipocriți, dar precum el, mai rar!"


Adela Mîrza: "Cioloș poate are nevoie de lecitină. S-a prefăcut că nu știe exact de la ce vine acronimul LGBTQ. Eu am mai văzut politicieni ipocriți, dar precum el, mai rar!"

Președinta partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, îl ia în râs pe europarlamentarul REPER Dacian Cioloș, care, pentru a încerca să fie pe placul substanțialului electorat cu valențe conservatoare din România, a pretins într-o emisiune radio că nu știe ceea ce reprezintă acronimul mișcării de extremă stânga LGBT. Astfel, Adela Mîrza îi transmite eurodeputatului Renew că are nevoie, eventual, să consume lecitină, pentru a-și reîmprospăta memoria. 

"Cum să nu știe numele celor pe care-i susține de ani buni de zile și pentru ale căror drepturi se bate constant la Bruxelles?", continuă Adela Mîrza. 

"Sper să nu mai intrați în niciun parlament niciodată! Nu pentru că susțineți drepturi și valori străine de noi, deși vă catalogați drept «un om simplu din popor», ci pentru că mințiți cu nerușinare și sunteți duplicitar. Pentru că nu sunteți asumat!", mai spune președinta AD. 

Redăm declarația integrală a liderei AD:

"Domnul Cioloș, («sălăjeanul nostru din popor») care una spune în țară și alta la Bruxelles, invitat la un post de radio s-a prefăcut că nu știe exact de la ce vine acronimul LGBTQ.

Eu am mai văzut politicieni ipocriți, dar ca domnul Cioloș (Pinocchio 2 sau Ponta 2), mai rar! Cum să nu știe numele celor pe care-i susține de ani buni de zile și pentru ale căror drepturi se bate constant la Bruxelles?  

Plângea Twitter-ul de implicarea domnului Cioloș alături de minoritatea LGBTQ și cum ar trebui noi să ne creștem copiii.  

Nu am uitat nici cum Dl Cioloș a votat împreună cu turma USR-PLUS din Parlamentul European mizeria numită «Raportul Matic» care legifera printre altele drepturile bărbaților care vor să nască.

Eu nu am uitat nici cum a votat dânsul sancțiunile asupra Poloniei că, vezi Doamne!, există «riscul» de a fi încălcate în Polonia niște drepturi LGTBQ.

Nu am uitat nici când alături de «europoliticienii» săi români (Ramona Strugariu și alții) de la Renew au votat sancțiuni împotriva propriei țări (României să-i fie suspendate fondurile europene!)

Nu am uitat nici cum domnul Cioloș cel fără (REPER) și «ciolofanii» dânsului au cerut legalizarea drogurilor ușoare.

Și câte și mai câte….(toate proaste!)

Domnule Cioloș, poate aveți nevoie de lecitină că vă lasă memoria. Dar presa, Twitter-ul și FB nu mint! Vi le aducem noi aminte, căci la un simplu click, vă vedem în toată splendoarea!

Sper să nu mai intrați în niciun parlament niciodată! Nu pentru că susțineți drepturi și valori străine de noi, deși vă catalogați drept «un om simplu din popor», ci pentru că mințiți cu nerușinare și sunteți duplicitar. Pentru că nu sunteți asumat!

Sunteți o caricatură politică cu trestie în loc de coloană vertebrală!". 

Amintim că Dacian Cioloș, prezent marți, 30 ianuarie, în emisiunea "România în Direct", moderată de jurnalistul Cătălin Striblea și găzduită de Europa FM, a fost confruntat de un cetățean pe tema susținerii mișcării de extremă stânga LGBT. Drept replică, Dacian Cioloș a pretins în primă fază că nu știe la ce se referă nici măcar abrevierea simplificată, formată din patru litere, LGBT. În acest context, pe parcursul unei intervenții telefonice, cetățeanul i-a atras atenția lui Dacian Cioloș că în condițiile în care susține frenetic LGBT din postura de europarlamentar și reprezentant al Renew Europe, ar fi trebuit să cunoască ceea ce reprezintă mișcarea în cauză. 

MAI MULTE DETALII: Un cetățean îl confruntă pe Cioloș pe tema susținerii LGBT, iar acesta pretinde că nu cunoaște ce înseamnă respectiva mișcare: "Lesbian, gender... Nu știu nici eu exact. LGB...". În schimb, când se adresează Bruxelles-ului, fostul premier își amintește subit despre ce este vorba. Dublul limbaj al unor politicieni care au impresia că-i pot duce de nas la nesfârșit pe o parte dintre români

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.