De ce susțin revolta fermierilor


De ce susțin revolta fermierilor

Fermierii au dreptate când au decis să iasă în stradă și să asedieze marile orașe. Sunt alături de ei! 

Încă de pe vremea lui Lenin, știm că comuniștii îi urăsc pe agricultori, pentru că sunt antreprenori harnici și oameni liberi. Opusul socialiștilor.  Așa zișii „culaci” au fost primele victime ale revoluției bolșevice, numărul celor uciși – mulți au murit pur și simplu de foame – fiind estimat între 700.000 și șase milioane. 

În România comunistă, când s-a făcut remarcat Nicolae Ceaușescu? În 1957, când a înecat în sânge revolta anti-colectivizare a țăranilor din Vadu Roșca, în Vrancea. 

Acum, noua extremă stângă, sexo-marxistă și ecologistă, vrea să-i falimenteze pe fermieri în numele salvării planetei. Vrea să îi lase fără vacile lor. Vrea să-i lase fără instrumentele moderne de cultivare a solului. Vrea să-i împingă la faliment. 

De ce? Pentru că foametea, frica și haosul sunt modalități prin care stânga controlează alegătorii. Ați uitat vremurile lui Ceaușescu? Nomenklatura avea magazine speciale de unde se aproviziona. Muritorii de rând stăteau ore întregi la coadă, în frig, pentru un litru de lapte sau niște bucăți mizerabile de carne. „Oamenii regimului” nostalgii de astăzi primeau mâncare. Ceilalți făceau foamea. 

Nu s-a schimbat nimic în ultimii 100 de ani, de la regimul leninist la cel pe care vor să-l impună câțiva birocrați de stânga de la Bruxelles. „Alimentația rațională”, în numele căreia Ceaușescu flămânzea românii, este promovată azi de sexo-marxiștii de pe întreaga planetă. Ni se cere – și vor să impună cu forța aceste măsuri – să renunțăm la carne, la zahăr și la lapte.   

Nu vor reuși. Revolta fermierilor este un prim semn. În România, sondajele arată că peste jumătate din țară este alături de agricultori. Și-n Germania sau Franța sprijinul pentru fermieri este majoritar. 

Pe scurt, dincolo de numeroasele probleme tehnice ale fermierilor, asistăm la o bătălie ideologică, în care neocomuniștii, camuflați în salvatori ai Planetei, se confruntă cu oamenii liberi, de dreapta. Oamenii liberi vor să aibă dreptul de a alege, inclusiv ce mănâncă și ce beau. 

Și vor câștiga această bătălie, sunt sigur. Așa cum n-au reușit să impună egalitarismul, așa vor eșua în a ne transforma în vegetarieni care rumegă, fericiți, iarbă. 

În loc de concluzie, vă spun: lucrez și locuiesc în Texas. Și sunt trei lucruri esențiale pe care trebuie să le știți despre texani: 

a) iubesc libertatea, 

b) iubesc BBQ-ul – cel mai bun din lume – și 

c) au arme cu care-și apără drepturile. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.