VIDEO Scandal în Spania după ce mai mulți copii au fost puși să mărșăluiască îmbrăcați în haine erotice pentru adulți. Organizatorii, acuzați de hipersexualizarea copiilor


  • ACP
  • Feb 15, 2024 18:26
  • 927
VIDEO Scandal în Spania după ce mai mulți copii au fost puși să mărșăluiască îmbrăcați în haine erotice pentru adulți. Organizatorii, acuzați de hipersexualizarea copiilor

Organizatorii unui carnaval din Spania au fost acuzați de promovarea pedofiliei și hipersexualizarea unor copii, din pricina conținutului vizibil pedofil ales de organizatori pentru parada care a avut loc luni – fetițe îmbrăcate în ținute asemănătoare prostituatelor, puse să defileze totodată cu steaguri curcubeu LGBT.

Copiii îmbrăcați în haine erotice, precum portjartiere și scuturi pentru mameloane, printre alte articole, au fost puși să defileze făcând gesturi provocatoare pe străzile orașului Alicante, în fața unui public în care se aflau, de asemenea, mai mulți copii.

Într-un videoclip filmat la paradă este văzută o femeie punând ceva, probabil dulciuri, în gura unor copii în timp ce aceștia defilează.


Postul de știri catolic InfoVaticana a comparat ținutele fetelor cu cele purtate de "prostituate", iar Fundația Spaniolă a Avocaților Creștini și-a anunțat intenția de a întreprinde acțiuni legale împotriva paradei, criticând în același timp consiliul local, condus de Partidul Popular de centru-dreapta, pentru că a permis incidente similare de-a lungul anilor. Președinta Fundației, Polonia Castellanos, a condamnat situația că fiind reprobabilă, respectiv un act de corupere de minori, exprimând în acest sens speranța ca justiția să păstreze inocența copiilor.

Revolta multor spanioli față de acest spectacol a fost manifestată și pe platformele sociale, unde a fost criticată dur "sexualizarea" copiilor, unii întrebând dacă în organizarea paradei nu a fost implicat cumva vreun pedofil. De asemenea, aceștia au semnalat absența supravegherii din partea părinților, potrivit ziarului El Español.

Primarul Partidului Popular din Torrevieja, Eduardo Dolón, catalogat drept "fanatic queer" și "pedofil bolnav" pe rețelele sociale, a afirmat că autoritățile locale nu vor cenzura costumele și "coregrafia" grupării, acordându-le libertate deplină în reprezentarea lor, iar un membru al consiliului local a susținut "abordarea inovatoare" a trupei Osadia și a promis că va apăra spectacolul împotriva a ceea ce el a catalogat ca fiind "avocații talibani". (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.