FOTO. A revenit PSD Bacău la ce știe mai bine? Suspiciuni de mită electorală la sacoșă, ca pe vremea lui Hrebenciuc


FOTO. A revenit PSD Bacău la ce știe mai bine? Suspiciuni de mită electorală la sacoșă, ca pe vremea lui Hrebenciuc

Valentin Ivancea – președintele CJ Bacău și candidatul PSD la Primăria Municipiului Bacău – și Lucian Bogdănel (prefectul județului) au fost surprinși în timp ce ofereau o sacoșă „electorală” unei bunicuțe din municipiu.

Așa cum vedeți în fotografia de mai jos, cei doi sunt atât de marcați de moment, încât niciunul nu se poate abține să o mângâie pe bunicuța din imagine, care probabil că le spune că n-a mai văzut figură de pesedist de la alegerile trecute. 

Actualul șef al Consiliului Județean Bacău este recunoscut în municipiu mai ales pentru faptul că a dublat prețul la apă potabilă, că a „furat” spitalul din subordinea Consiliului Local și că l-a transferat la Consiliul Județean, precum și pentru faptul că a făcut tot ce a ținut de el pentru a bloca orice investiție în oraș. 

Prin urmare, nu e deloc de mirare că, după atâtea acțiuni îndreptate împotriva băcăuanilor, Ivancea și Bogdănel au ieșit la vânătoare de voturi cu sacoșa, fix cum făceau pesediștii și pe vremea lui Hrebenciuc.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.