Deputatul USR Radu Molnar: "Vesticii au impresia că încă mai pot discuta cu Rusia. Însă Putin nu se va opri până când nu va fi înfrânt complet! Pe partea rusă nu-s oameni de stat, ci doar niște mafioți!"


Deputatul USR Radu Molnar: "Vesticii au impresia că încă mai pot discuta cu Rusia. Însă Putin nu se va opri până când nu va fi înfrânt complet! Pe partea rusă nu-s oameni de stat, ci doar niște mafioți!"

Într-o declarație publicată recent pe Tik Tok, deputatul USR Radu Molnar precizează că "SUA au aprobat ajutorul militar pentru Ucraina, dar Putin nu se va opri până când nu va fi înfrânt complet". 

Transmițând practic că sprijinul oferit Ucrainei nu este suficient, Radu Molnar dă de înțeles că vesticii sunt în continuare ezitanți pentru că "au impresia că încă mai pot discuta cu Rusia".

În realitate, "Putin va face ceea ce vrei tu să facă doar atunci când va fi înfrânt", subliniază Radu Molnar, atrăgând atenția că profilul reprezentanților regimului Putin nu este cel al unor oameni de stat, ci al unor mafioți, motiv pentru care discuțiile, respectiv negocierile cu partea rusă nu își au rostul. 

"Vesticii au impresia că încă mai pot discuta cu Rusia, cum făceau în perioada Războiului Rece. Au impresia că de cealaltă parte a mesei sunt niște interlocutori, niște oameni politici cu care se poate sta la discuții. Pentru că ei cu asta sunt obișnuiți. Ei sunt obișnuiți să stea de vorbă cu oameni politici puternici și să negocieze cu ei. Or, ei nu-și dau seama că pe partea de masă a Rusiei nu regăsești asta. Pe partea de masă a Rusiei nu sunt niște politicieni puternici. Pe partea de masă a Rusiei se află ceea ce știm noi esticii că se află: niște mafioți, valutiști, jegoși care au ajuns să pună mâna pe o țară, niște scursuri umane care s-o ajuns și pe care îi interesează doar buzunarul lor și al clanului lor. Putin va face ceea ce vrei tu să facă doar atunci când va fi înfrânt. Mai repede nu are rost, pentru că un mafiot o să-ți semneze ce vrei tu să semneze, iar a doua zi o să procedeze exact cum vrea el, ceea s-a dovedit în trecut că fix așa este. Literalmente, de fiecare dată, așa a procedat Putin și regimul de la Moscova: "Semnăm orice. Suntem de acord cu orice. Dar după aia mergem și invadăm Georgia, invadăm Ucraina, luăm Crimeea". Nu ai ce să discuți cu ei pentru că pur și simplu nu are rost. Ăștia nu-s oameni de stat, ci doar niște mafioți!", menționează Radu Molnar. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.