Tismăneanu o DESFIINȚEAZĂ pe Dăncilă: O ȚOAPĂ nerușinată care se visează regină! O coropișniță de bâlci!


Tismăneanu o DESFIINȚEAZĂ pe Dăncilă: O ȚOAPĂ nerușinată care se visează regină! O coropișniță de bâlci!

Politologul și scriitorul Vladimir Tismăneanu o desființează pe Viorica Dăncilă, pe Facebook, după ce premierul a găsit de cuviință să folosească din nou Sala Tronului pe post de… sală de mese, ceea ce este de-a dreptul scandalos.

Nici mai mult, nici mai puțin, Tismăneanu avertizează că Dăncilă este o țoapă nerușinată care se visează regină. ”Este un monstru de ambiție nesăbuită, o Doamna Chiajna a periferiilor pestilențiale...”, conchide politologul.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Vladimir Tismăneanu.

”Câte flegme trebuie să ne arunce aceste otrepe drept în față pentru a le riposta cum se cuvine? Să abuzezi de Sala Tronului din Palatul Regal al României este o ticăloasă uzurpare, o infamie, o acțiune scelerată. Am crezut un timp că Dancila este doar o marionetă manevrată de Găzar. M-am înșelat, este un monstru de ambiție nesăbuită, o Doamna Chiajna a periferiilor pestilențiale...

Nerușinarea acestei țoape întrece și cele mai avântate scenarii. Harpia are o poftă nebună de mărire, se visează regină, își închipuie că Tronul României i se cuvine unei precupețe din Videle. Jos tentaculele de pe Tron, coropișniță de bâlci!”, scrie Vladimir Tismăneanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.