Carmen Dumitrescu o trimite pe Dăncilă la făcut sarmale: Și-a forțat destinul! La bază e o gospodină!


Carmen Dumitrescu o trimite pe Dăncilă la făcut sarmale: Și-a forțat destinul! La bază e o gospodină!

Actualul premier, Viorica Dăncilă, se află într-o gravă impostură, susține jurnalista de la liberinteleorman Carmen Dumitrescu. Concret, scriitoarea a reliefat printr-un text sugestiv că Viorica Dăncilă nu are deloc configurația unui prim-ministru, ci la bază este clar ca tipologie un fel de gospodină. Astfel, Carmen Dumitrescu îi indică Vioricăi cheia fericirii în cazul ei, care stă în lucruri mult mai simple precum momentul în care îi ies bine sarmalele. 

Citiți în cele ce urmează postarea de pe Facebook a scriitoarei Carmen Dumitrescu:

"Gânduri de blondă.
Mă gândeam cât de tristuț trebuie să fie să te facă fericit niște chestii care te depășesc total. Adică, să fii ca Veorica. Să fii la bază o gospodină mai răsărită și să fii fericită că ai ajuns buricul Europei, în loc să te bucuri și tu că ți-au ieșit bine sarmalele. Pentru că, de fapt, adevărata ta fericire e aia a sarmalelor. N-ai cum să fii fericit când forțezi destinul. Poți doar să te minți și să te lași mințit.
Eu, de exemplu, de două zile, sunt foarte fericită. Pentru că mi-am cumpărat o bluză albastră. Cea mai frumoasă bluză albastră din lume. Mă uit la ea pe umeraș, o scot în oraș, o parfumez. Chestii normale pentru nivelul meu. Și știu, (da, știu!) că fericirea adevărată e aia care îți corespunde și căreia îi corespunzi. De aia eu nu înțeleg oamenii. În general, nu-i înțeleg. Sunt prea complicați pentru cineva atât de simplu ca mine...", a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.