SECRETUL lui Cioloş. Un fost deputat PSD pregătește o plângere PENALĂ! EXCLUSIV SURSE


SECRETUL lui Cioloş. Un fost deputat PSD pregătește o plângere PENALĂ! EXCLUSIV SURSE

Noul partid lansat de ex-premierul tehnocrat Dacian Cioloş – +PLUS – a fost înregistrat fără sa fie publicat în TMB Ecris.

Motivul? Potrivit surselor Podul.ro această tactică a fost adoptată pentru a contracara depunerea unor foarte previzibile contestații, după ce proiectul MRÎ a fost blocat și spulberat din pricina unor acțiuni similare în instață.

Aceleași surse ne-au dezvăluit că un fost deputat PSD (apropiat al lui Codrin Ștefănescu) pregătește depunerea unei plângeri penale împotriva +PLUS și Dacian Cioloș, pe care îl va acuza că… a ascuns deliberat informațiile în format electronic.   

La secţia a IV-a a Tribunalului Municipiului Bucureşti a fost înregistrat ”Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate” +PLUS, în dosarul 31929/3/2018 cu decizia 58/dec/p., partid preluat de Dacian Cioloş, însă pe TMB Ecris nu a fost afișată vreo informație privind această grupare, motiv pentru care nimeni nu a știut și nu a avut posibilitatea să se opună înscrierii prin depunerea de contestații. Nici în prezent nu se stipulează dacă Cioloș a depus actele  vizând schimbarea statutului, programului ș.a.m.d. pentru a face intervenția în nume propriu.  

Amintim că fostul premier Dacian Cioloş a anunţat pe 15 decembrie că, întrucât cererea de înregistrare a Mişcării România Împreună trenează în justiţie, colegi de-ai săi, ”oameni anonimi”, au înregistrat un alt partid care va lua locul MRÎ - Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii.

Ultima informaţie de pe siteul just.ro despre PLUS:

26.10.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: F 12 U
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune înregistrarea partidului politic ”Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate” (”PLUS”) cu sediul în Bucureşti, sector 2, şos. Pipera nr. 41 corp A, et. 6, camera 2 şi înscrierea acestuia în registrul partidelor politice aflat la Tribunalul Bucureşti. Cu apel în 5 zile de la comunicaee. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti.
Document: Hotarâre  58 DEC/P  26.10.2018
 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.