Mircea Badea, AROGANȚĂ dusă la extrem după ce a fost făcut K.O. în câteva secunde: A fost o lovitură NOROCOASĂ!


Mircea Badea, AROGANȚĂ dusă la extrem după ce a fost făcut K.O. în câteva secunde: A fost o lovitură NOROCOASĂ!

Mircea Badea a venit cu o nouă reacție după ce a fost făcut K.O. în ring de către luptătorul Tedi Emi. Concret, prin aroganța extremă cu care ne-a obișnuit, Mircea Badea a pretins că lovitura prin care a fost făcut K.O. în câteva secunde a fost una norocoasă. 

"Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.

Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat.
S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.
M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!
P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe "grija" sau "ingrijorarea" isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Revedeți aici K.O.-ul primit de Mircea Badea în câteva secunde:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.