VIDEO Dragnea a uitat din nou să ia pastilele. Reacția agresivă la adresa unui protestatar: "La pușcărie o să mergi tu, măi securilă!"


VIDEO Dragnea a uitat din nou să ia pastilele. Reacția agresivă la adresa unui protestatar: "La pușcărie o să mergi tu, măi securilă!"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis de un protestatat la pușcările în timp ce susținea declarații în fața presei în urma finalizării negocierilor cu primarii pe tema bugetului pe 2019.

Concret, protestatarul care l-a trimis la pușcărie pe Dragnea era Marian Ceaușescu, căruia președintele PSD i-a oferit o replică demnă de cineva pe care-l lasă nervii din ce în ce mai ușor și nu de o persoană care conduce un partid mare ce se află la guvernare. Liviu Dragnea i-a transmis lui Marian Ceaușescu să meargă el la pușcărie, catalogându-l pe protestatar "securilă". De altfel, pe perioada declarațiilor, președintele PSD a dat semne de grave probleme în a se concentra pe subiectul cu pricina și anume bugetul.

„Câți bani ați furat?”, „Să vă fie rușine!”, „La pușcărie!”, i-a strigat în mod repetat protestararul.

Liviu Dragnea și-a întrerupt declarațiile de presă pentru a-i răspunde.

„La pușcărie o să mergi tu, măi securilă!”, i-a spus Liviu Dragnea, iritat.

Amintim că Dragnea a mai avut o ieșire nervoasă în cursul zilei de duminică după CEx când a fost întrebat dacă nu este nevoie de avizul CSAT pentru a lua bani de la servicii și a-i trimite către sănătate, iar el a replicat acid  "e nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă, să înţeleg?!". (vedeți VIDEO aici)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.