„Securilă” îl umilește definitiv pe Liviu Dragnea. Documentul care arată ce aberații a vorbit liderul PSD


  • Podul
  • Feb 7, 2019 14:09
  • 8059
„Securilă” îl umilește definitiv pe Liviu Dragnea. Documentul care arată ce aberații a vorbit liderul PSD

Un document eliberat de CNSAS în 2013 atestă faptul că revoluționarul Marian Tivlic Moroșanu, alias Marian Ceaușescu, nu a fost lucrător sau colaborator al Securității, așa cum a lăsat să se înțeleagă președintele PSD Liviu Dragnea în cadrul unui schimb de replici avut miercuri seară cu acesta.

„La pușcărie o să mergi tu, măi securilă!”, i-a răspuns Liviu Dragnea lui Moroșanu când acesta i-a strigat, la ieșirea de la întâlnirea cu primarii despre bugetul pe 2019, „Câți bani ați furat?”, „Să vă fie rușine!”, „La pușcărie!”.

Iritat la culme din cauza huiduielor celor doi-trei protestatari care se aflau prin zonă, președintele PSD și-a întrerupt de mai multe ori declarațiile date jurnaliștilor, încercând să audă ce-i strigau contestatarii și să le și răspundă pe același ton.

Acum în vârstă de 50 de ani, Marian Moroșanu a fost rănit la Revoluție, în data de 22 decembrie 1989, fiind împușcat în picior. Este parte vătămată în dosarul Revoluției și victimă a Mineriadei din 13-15 iunie 1990, când a fost arestat, bătut, desfigurat, legat de mâini cu sârmă ghimpată și dus la Jilava.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.