Dan Alexe, MESAJ acid pentru condamnatul Vâlcov: La BNR ai fi bun doar de PORTAR, fredonând cântecele de-alea PORCOASE de nivelul tău


Dan Alexe, MESAJ acid pentru condamnatul Vâlcov: La BNR ai fi bun doar de PORTAR, fredonând cântecele de-alea PORCOASE de nivelul tău

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe îi transmite, prin intermediul unei postări pe Facebook, controversatului Darius Vâlcov (condamnat, în primă instanță, la 8 ani de închisoare cu executare pentru corupție) că în pofida fanteziilor de preamărire ale PSD-istului, el ar fi bun doar de portar la Banca Națională, unde, ocazional, ar putea fredona cântece porcoase militărești, fapt care i-ar atrage niscai recunoaștere zonală din partea unor ipochimeni cu un IQ similar.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.

”Darius Vâlcov: — <Şi domnul Isărescu, şi eu nu putem să ţintim la funcţia de Guvernator BNR în momentul în care ai nişte probleme nerezolvate din spate>.

Probleme tale de nerezolvat din spate sunt mai ales cu gramatica. La Banca Națională ai fi bun doar de portar, fredonând cântecele de-alea porcoase militărești de nivelul tău, precum, pe melodia de la "Trenule mașină mică":

"La Banca Națională
Stau c*vele de tânjală
Le-au **tut americanii
Rușii și germanii.”

Râs gros aici. Celălalt portar: — <Ej bun, Dariuse>”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.