Rareș Bogdan a izbucnit împotriva PSD: "Mergeți pe 26 mai la vot să le dați cu ștampilele în cap! Votați ce vreți, dar nu votați ciuma roșie"!


Rareș Bogdan a izbucnit împotriva PSD: "Mergeți pe 26 mai la vot să le dați cu ștampilele în cap! Votați ce vreți, dar nu votați ciuma roșie"!

Abuzurile, incompetența, hoția celor din Partidul Social Democrat se accentuează zi cu zi. Românii suferă din cauza mizeriei de nedescris din politica românească cauzate de PSDragnea

În acest context, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a izbucnit miercuri seară, 13 februarie, împotriva PSDragnea și a atenționat românii să nu uite ce fac cei din PSD și să nu îi ierte nici pe cei care închid ochii în fața abuzurilor ciumei roșii. Pe cale de consecință, jurnalistul a îndemnat românii să sancționeze PSD-ul la vot pe 26 mai când vor fi alegerile europarlamentare: "să mergeți pe 26 mai la vot să le dați cu ștampilele în cap. Votați ce vreți, dar nu votați ciuma roșie!"

"Eu vă spun ceva. Chiar dacă mulți înaintași de-ai noștri au ales să plece spunând "nu se poate cu poporul acesta", eu vă spun ceva: se poate! Nu vă pierdeți încrederea. Noi vom învinge! Vă rog să mă credeți că nu au cum să câștige. Nu au cum! Sunt prea inculți, prea ticăloși, prea hoți să poată câștiga. Nu se poate. O să aibă grijă Dumnezeu de noi și exact în momentul cheie ne va arăta un semn și vom scăpa și de nenorociții ăștia. Vreau un singur lucru să vă rog. Unul singur. Să nu iertați! Nici pe cei care au tăcut. Nici pe doamna Andronescu. Nici pe toți ceilalți care tac acum când acest arendaș de Teleorman face tot ce vrea.

Țineți minte ce vă spun! Eu îi voi scoate afară din ministerul de Interne, din Jandarmerie pe Cucoș, pe Sindile și pe Cazan. Își vor pierde slujba datorită mie. Mă oblig în fața dvs. să fac asta. Ei vor plăti și vor fi scoși în afara Jandarmeriei. Dvs. trebuie să promiteți că nu veți uita! Primul moment în care să demonstrați că nu uitați este să mergeți pe 26 mai la vot să le dați cu ștampilele în cap. Votați ce vreți, dar nu votați ciuma roșie!", a spus Rareș Bogdan în emisiune. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.