Dan Alexe îl DESFIINȚEAZĂ pe Tudorel Toader: va stabili prin OUG viitorul candidat la… Eurovision?


Dan Alexe îl DESFIINȚEAZĂ pe Tudorel Toader: va stabili prin OUG viitorul candidat la… Eurovision?

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe îl ironizează copios pe ministrul Justiției, controversatul Tudorel Toader, prin intermediul unei postări pe Facebook, avertizând că acesta ar putea să stabilească prin OUG până și viitorul candidat al României la… Eurovision.

Alexe consideră că Toader nu este încă apt să priceapă că selecția pentru șefia Parchetului UE se face la Bruxelles, procedura neavând nici cea mai mică tangență cu ordonanțele lui absurde.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.

”Tudorel Toader vrea acum să stabilească prin OUG procedura de selecţie a candidatului României pentru Parchetul UE…

Ăsta n-a înțeles că selecția se face la Bruxelles si că n-are nici o legătură cu ordonanțele lui absurde.

Mîine o să vrea să stabilească prin OUG candidatul la Eurovision”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.