"Erdogănel" Toader, desființat de Rareș Bogdan: "Neobolșevic ce adoptă modelul Erdogan! Nu aș vrea să mă întâlnesc cu acest ticălos pentru că nu știu cum aș reacționa!"


"Erdogănel" Toader, desființat de Rareș Bogdan: "Neobolșevic ce adoptă modelul Erdogan! Nu aș vrea să mă întâlnesc cu acest ticălos pentru că nu știu cum aș reacționa!"

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a reacționat zdrobitor la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader, în două rânduri în cursul zilei de vineri, 22 februarie. 

Prima reacție a jurnalistului Rareș Bogdan a venit în contextul în care Tudorel Toader a blocat accesul la Facebook unor magistrați din țară pentru a nu se putea organiza la fel de ușor pentru a protesta împotriva ultimei OUG anti-justiție. (citiți mai mult aici: Toader, comunist până la capăt. Încearcă blocarea protestelor prin oprirea accesului la Facebook al magistraților)

Astfel, Rareș Bogdan l-a caracterizat pe Tudorel Toader ca fiind un neobolșevic care adoptă modelul Turciei lui Erdogan. (pe bune neobolșevic și vă invităm să citiți și: Trecutul tenebros de slugă comunistă al lui Tudorel Toader, scos la iveală de noi DOCUMENTE)

"Neobolșevicul ăsta adoptă modelul Turciei lui Erdogan! Acest individ este rușinea absolută a mediului universitar românesc și, cu siguranță, cel mai hulit ieșean din istoria Capitalei absolute a Moldovei", a scris omul de televiziune pe Facebook.

Totodată, câteva sute de magistrați au protestat în tăcere, vineri seară, pe treptele Curții de Apel din București față de ordonanța care modifică legile justiției și politizează numirile de la vârful Ministerului Public. (vedeți și: „Să se știe, JUSTIȚIA E VIE”! „Magistrați, rezistați!”)

În acest context, Rareș Bogdan a atenționat că nu ar vrea să se întâlnească cu Tudorel Toader perioada aceasta întrucât nu știe cum ar reacționa din cauza a ceea ce le face magistraților, respectiv ce face României.

"Felicitari magistraților! Nu aș vrea să mă întâlnesc cu ticălosul de Tudorel Toader în următoarea perioadă! Pentru ceea ce le face acestor oameni și pentru ceea ce face cu țara mea, chiar nu știu cum aș reacționa! Un ticălos ABSOLUT! O mizerie umană. Peste 500 de magistrați pe scările Tribunalului București. Jigniți. Umiliți. Sfidați. Mii de magistrați din toată România au reacționat azi!", a mai scris Rareș Bogdan pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.