Secția bolșevică de anchetare a magistraților a pus-o pe Kovesi sub urmărire penală într-un al doilea dosar


Secția bolșevică de anchetare a magistraților a pus-o pe Kovesi sub urmărire penală într-un al doilea dosar

Secția bolșevică, girată de infractorul Dragnea, a pus-o sub acuzare într-un al doilea dosar pe Laura Codruța Kovesi. Concret, Kovesi este acuzată pentru represiune nedreaptă în dosarul procurorilor de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu și Lucian Onea.

Kovesi a fost citată în alt dosar, în care avea deja calitatea de suspect, fiind acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.. Kovesi a mai fost chemată pe 15 februarie în acest dosar, însă ea nu a fost audiată atunci, deoarece a cerut recuzarea procurorului de caz, Adina Florea, dar şi a şefului Secţiei, Gheorghe Stan, motivul fiind "afectarea imparţialităţii".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.