Guvernul PSDragnea, luat la șuturi de secretarul general al PPE: "Unde sunt fondurile europene?!"


Guvernul PSDragnea, luat la șuturi de secretarul general al PPE: "Unde sunt fondurile europene?!"

Secretarul General al PPE, Antonio Lopez Isturiz, a atacat dur Guvernul PSD-ALDE din cauza faptului că nu accesează fondurile europene prin care să fie construite inclusiv autostrăzi în România.

"Oamenii protestează pentru a avea autostrăzi. Nu am mai văzut în viața mea așa ceva. Pentru asta nu ar trebui să se protesteze, pentru că autostrăzile nu trebuie să lipsească. Unde sunt fondurile europene, Guvernule? Fondurile europene au facut un mare bine țării mele", a spus secretarul gneeral al PPE pentru ziare.com

România a protestat vineri, 15 martie, și a cerut autostrăzi. De asemenea, studenții au protestat în Piața Universității cerând nu doar autostrăzi, ci un progres în toate domeniile-cheie precum educația, sănătatea, cultura ș.a.m.d.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.