FOTO Ministerul Rovanei Plumb, monument de penibilitate. A plantat prin Photoshop un secretar de stat la o întrunire, deși nu se afla în poza inițială


FOTO Ministerul Rovanei Plumb, monument de penibilitate. A plantat prin Photoshop un secretar de stat la o întrunire, deși nu se afla în poza inițială

Guvernul Dăncilă este sursa circului de prost gust, a minciunii, a corupției. De data aceasta, protagonist este ministerul Rovanei Plumb, cel al Fondurilor Europene. Concret, Mihaela Toader, secretar de stat în MFE apare photoshopată în cadrul unei întruniri.

Pe 20 martie, Ministerul Fondurilor Europene a publicat pe Facebook o serie de imagini. Postarea a fost ulterior ștearsă, dar publicația playtech a capturat momentul jenant, în stilul celui lui Gabriel Oprea care a modificat o imagine pentru a părea că ar da mâna cu fostul președinte al SUA, Barack Obama. Vedeți galeria foto în cele ce urmează și consultați întreg materialul AICI, unde se explică falsul pozei publicate de MFE. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.