Maria Grapini, o nouă gafă în limba "grapineză" (ori "dăncileză"). Ce nume de țară a inventat


Maria Grapini, o nouă gafă în limba "grapineză" (ori "dăncileză"). Ce nume de țară a inventat

Limba Dăncileză și Grapineză au ca fundament o serie de similitudini. Marți, eurodeputata Maria Grapini, a vrut să demonstreze din nou cât de potentă intelectual este, printr-o postare pe Facebook, în cadrul căreia a inventat un nou nume de țară și anume "Letiția". Cel mai probabil, Grapini voia să scrie Letonia.

Maria Grapini a scris: „Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est."

De remarcat și faptul că mizează mai întâi pe inimă, probabil conștientizând că la mansardă nu este prea mobilată. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.