Cum a vrut Victor Ponta să fugă pe geam de la sediul televiziunii B1, de frica unor protestatari

Cum a vrut Victor Ponta să fugă pe geam de la sediul televiziunii B1, de frica unor protestatari

Președintele Pro România, Victor Ponta, a fost așteptat, duminică seară, la sediul B1Tv, unde participase la o emisiune alături de Emilia Șercan, de trei protestatari veniți să-l ia la întrebări despre moartea procurorului Cristian Panait și despre felul în care a gestionat tragedia de la Colectiv, produsă în timpul mandatului său de premier.

Potrivit liveului realizat de la fața locului de Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, Ponta a încerca la un moment dat să iasă pe geam din sediul B1 pentru a evita un contact direct cu cei trei protestatari. În cele din urmă, când un luxos BMW a tras în fața sediului micuței televiziuni din Calea Victoriei, fostul premier a folosit calea de acces principală și, în viteză, a urcat pe bancheta din spate a bolidului.

În timpul emisiunii de la B1, Ponta a spus că fostul său prieten și coleg de partid Liviu Dragnea  „își va rezolva problema lui la CCR, miercuri, după o sesizare trimisă de Iordache, dar scrisă de cineva de la CCR. Un domn foarte apropiat de Iordache, pe care eu l-am respectat foarte mult timp, dar acum nu înțeleg de ce e apropiat de Iordache”.