Radu Banciu: "Numai uitându-te la această creatură, Nicolicea, îți dai seama cât de jos am putut ajunge. Cu ăsta ministru nu va mai exista termenul de justiție"


Radu Banciu: "Numai uitându-te la această creatură, Nicolicea, îți dai seama cât de jos am putut ajunge. Cu ăsta ministru nu va mai exista termenul de justiție"

Tudorel Toader este din ce în ce mai nesigur de scaunul său de ministru al Justiției. Dragnea este nemulțumit că încă nu a scăpat de condamnare, iar alțe slugi din PSD râvnesc la fotoliul de ministru al Justiției, gata să îi facă probabil pe plac dictatorului din Teleorman. Unul din cei care au început să dea din coadă și să se gudure pe lângă Dragnea este slugarnicul Eugen Nicolicea, care a participat într-o emisiune la B1 luni seară și nu își mai încăpea în piele de mândrie la gândul că ar putea fi viitorul ministru al Justiției. 

Astfel, jurnalistul Radu Banciu îi profilul lui Eugen Nicolicea, semnalând de altfel și situația dezastruasă în care România se află după cei doi ani de guvernare PSD-ALDE și totodată cât de odios este faptul că avem astfel de oameni care ne conduc. Totodată, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu atrage atenția că România nu ar mai avea deloc justiție în cazul în care Eugen Nicolicea ar ajunge în mult râvnita funcție.

Prezentăm considerațiile lui Radu Banciu:

"Nicolicea, posibilul viitor ministru al Justiției are o atitudine de om încrezut, care le are pe toate la discreție. Avea deja cu totul alt timbru vocal. Ținea capul mai sus decât de obicei. I se părea că țara este deja la picioarele lui. Numai uitându-te la această creatură îți dădeai seama cât de jos am putut ajunge, cât de mizerabili și cât de condamnabili sunt oamenii pe pământ. Așadar, exact așa cum se spunea, numai în oameni să nu ai încredere. În orice altceva, numai în oameni nu. Uitându-vă la astfel de personaje...30 de ani au trecut de la Revoluție. Ai impresia că  României nu i s-a făcut niciodată vreun favor. Nu a avut această țară niciodată un bilet de voie, măcar de 24 de ore, cu care să evadeze undeva. Uitându-vă la acești monștri care literalmente parcă sunt decupați din Comitetul Executiv al lui Ceaușescu. 

Ăsta de exemplu este leit, acest Farfuridi al timpurilor noastre, acest Eugen Nicolicea, posibil viitor ministru al Justiției, care desigur va pune justiția în cui definitiv. Cu ăsta nu va mai exista termenul de justiție. Încolo riscăm să ne ducem. Am luat-o atât de mult razna încât suntem undeva dincolo de Transnistria, într-un drum așa spre Caucaz, iar după aceea vine Asia Centrală. Nu mai este mult. Într-adevăr, acesta este pericolul, sfârșitul omenirii și anume Asia Centrală, un teritoriu infinit. Numai Kazakhstan are peste 2 milioane de km pătrați, fiind de aproape 4 ori cât Franța, iar după aceea până la partea de vest a Chinei, la frontiera occidentală, nu este nimic. Dincolo de geografie, cam ăsta parte să fie destinul politic al României la cum arată lucrurile. De asta spun că la 30 de ani de la Revoluție măcar mai poți amesteca nostalgia, îți mai întâlnești tinerețea cu momentele ei, întrucât până la urmă cu toții trăim în trecut, nimeni nu trăiește în prezent. Prezentul? Care prezent? Ce vorbeam acum 5 minute? Deja sunt în amintirea lui. Măcar în cazul Revoluției ne mai putem aminti, însă despre România ultimilor 2 ani nu îți poți aminti nimic. Numai dezastre. Anii aceștia sunt de o brutalitate fără precedent și nu ne pot duce nicăieri", a spus Radu Banciu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.