Cine sunt MAHALAGIOAICELE cu Vuitton din Teleorman, angajate la stat, care zbierau din toți bojocii „DRAGNEA, PREȘEDINTE” în față la ÎCCJ


Cine sunt MAHALAGIOAICELE cu Vuitton din Teleorman, angajate la stat, care zbierau din toți bojocii „DRAGNEA, PREȘEDINTE” în față la ÎCCJ

În marea pesedistă ponosită și zbârcită care a zbierat ieri, pe trotuarele din fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe când infractorul Liviu Dragnea se afla la judecată în dosarul angajărilor fictive din Teleorman, s-a insinuat, după prânz, suflul mai proaspăt și izbitor mai prosper al unor groupies gălăgioase din Teleorman, dotate cu Louis Vuitton, telefoane cu net și plămâni pentru strigat ore în șir „Dragnea, președinte!”/„PSD-PSD”.

Trei mahalagioaice rujate peste linia buzelor, pe banii statului, care s-au remarcat rapid prin glumițe și vulgarități de autobază la adresa pensionarilor rezist cărora le-au recomandat cătușe cu blăniță roz în locul celor pregătite ofensator pentru idolul Livache.

Așadar, în timpul în care ar fi trebuit să presteze pentru contribuabilul care le plătește lefuri colosale, la nivel de it-ist de multinațională, cele trei angajate și alți colegi de serviciu se aflau într-o situație oarecum similară cu cea a celor două angajate fictive pesediste de la Direcția pentru protecția copilului din Telorman care au determinat procesul lui Dragnea aflat acum în ultima fază de judecată și soldat, în primă instanță, cu o condamnare de trei ani și șase luni pentru infractorul șef al PSD.

Pagina de Facebook Alexandria, Teleorman, Romania a dezvăluit într-o postre cine sunt cele trei pațachine zbierătoare și doi dintre colegii acestora de bani publici, care și-au scuipat plămânii urându-i lui Dragnea „libertate” și să ajungă președinte.

1. Tatu Cristina (foto jos, cu pancarta România, nu îți mai devora patrioții și geantă Louis Vuitton) - angajată ( probabil pe post de consilier, funcția e ținută la secret) Camera Deputaților, venituri , de asemenea, secrete, deși banii din care e plătită sunt publici.

2. Alcea Cristiana (foto sus, în dreapta domnișoarei Tatu) - consilier județean CJ Teleorman și consilier politic la PSD peste 310 milioane rol pe an din aceste două funcții, plus  școlită gratuit din banii primăriei la Universitatea PSD Valahia.

3. Simulescu Adelina Mariana (în dreapta jandarmului, cu eșarfă roșie) - consilier juridic Primăria Alexandria, 200 de milioane rol pe an numai din indemnizația de creștere copil, salariul nu și l-a declarat, deși era obligată.

Alături de ele s-au mai aflat la ÎCCJ:

4. Chiran Florin valentin - Consilier Județean și "controlor emisie" la Teldrum TV - peste 210 milioane rol

5 Voicilă Ionuț Florin - Consilier DGASPC, fiul consilierului local Florea Voicilă, conf actelor, este voluntar , și nu încasează niciun venit de la celebra DGASPC, doar soția să ia peste 100 de milioane rol de la Evidență populației, instituție subordonată Primăriei Alexandria, însă declara că câștigă 50 milioane din jocuri de noroc.

Un video sugestiv cu strigătorii din Teleorman poate fi vizionat AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.