Deputații pro-rusului Dodon au zburat la Moscova, în frunte cu Zinaida Greceanîi. Chemarea Kremlinului


Deputații pro-rusului Dodon au zburat la Moscova, în frunte cu  Zinaida Greceanîi. Chemarea Kremlinului

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în frunte cu președintele fracțiunii, Zinaida Greceanîi, a efectuat, marți, o vizită de o zi la Moscova, potrivit Jurnal.md.

Președinta Partidului Socialiștilor – Zinaida Greceanîi – neagă faptul că fracțiunea PSRM s-ar fi dus la Moscova pentru a negocia crearea unei coaliții de guvernare în Parlamentul de la Chișinău – mai multe detalii AICI.

Deplasarea are loc la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, au precizat socialiștii lui Dodon, notoriu pentru numeroasele sale vizite la Kremlin.

În capitala Federației Ruse, delegația PSRM a derulat întrevederi bilaterale cu lideri ai Dumei de Stat a Federației Ruse, precum și cu deputații celor mai mari partide din Dumă.

Precizăm că președintele Igor Dodon – șeful neformal al PSRM – a efectuat, săptămâna trecută, o nouă vizită la Moscova. Dodon a susținut că nu ar fi avut întrevederi cu oficiali ruși.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.