Situație dezastruoasă la Realitatea TV! Angajații nu mai au voie în sediul televiziunii


  • Podul
  • Apr 22, 2019 10:48
  • 3713
Situație dezastruoasă la Realitatea TV! Angajații nu mai au voie în sediul televiziunii

Potrivit sitelui paginademedia.ro, angajații postului de televiziune Realitatea au primit, marți dimineață, o înștiințare scrisă care le aduce la cunoștință că nu mai au voie în sediul trustului de presă.

Prin intermediul respectivei hârtii, angajaţii sunt anunţaţi că nu pot intra în clădire pentru a-şi exercita atribuțiile de serviciu, ci doar pentru a-și ridica bunurile personale.

Nota postată de paginademedia.ro precizează următoarele:

Către angajații Realitatea Media SA

Vă aducem la cunoștință următoarele:

Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locațiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvență, ocupă spațiile din Clădirea Platinum situată la adresa București, Sector 1, Șos. București-Ploiești, nr. 172-176

Accesul în spațiile menționate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale și/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor.

Mai multe detalii pe siteul paginademedia.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.