FOTO. Mesajele eroilor din Piața Victoriei


  • Podul
  • May 5, 2019 09:11
  • 1753
FOTO. Mesajele eroilor din Piața Victoriei

S-au strâns deja 825 de zile în care niciun reprezentant al Puterii nu a venit măcar cinci minute să-i întrebe despre rostul protestului lor atât de îndelungat. Sunt adesea ironizați chiar și de cei din aceeași tabără care consideră deja cam inutil demersul lor încăpățânat.

Nici politicenii din Opoziție nu vin să-i întrebe de sănătate, deși mulți mai apar pe la marile de proteste. Problemele pentru care sunt acolo câteva zeci de oameni, seară de seară, sunt însă destul cunoscute, căci, în mare, sunt legate de felul în care PSD și ALDE au ales să strivească democrația și să frâneze destinul nostru european.  

Chiar dacă sunt puțini și ignorați, protestatarii din Piața Victoriei speră ca și mesajele lor în perspectiva alegerilor din 26 mai să conteze și să miște ceva până și în românii care au ales să nu se implice când țara lor s-a aflat sub ocupația mafiei. Așadar, mesajele eroilor din Piața Victoriei sunt, zilele astea, mai puțin axate pe problemele care țin România de atata vreme în tensiune și mai mult pe mobilizarea generală la vot.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.