VIDEO Tudorel Toader, tatăl tâlharilor, criminalilor și violatorilor, face acum pe NEPRIHĂNITUL pe Facebook


VIDEO Tudorel Toader, tatăl tâlharilor, criminalilor și violatorilor, face acum pe NEPRIHĂNITUL pe Facebook

Tudorel Toader nu numai că a susținut, ca ministru al Justiției recursul compensatoriu, dar a și promovat insistent extinderea acestuia prin acordarea unei compensații bănești de 5 - 8 Euro pentru fiecare deținut, care în perioada 2012 - 2017 ar fi fost cazat în condiții improprii.Doar faptul că a premeditat această acțiune îi permite acum să-și enumere alibiurile pe Facebook în postări care, absolut corect de altfel raportat la încercările disperate ale acestuia de a se distanța de un grav atentat la siguranța publică, fac trimitere la o serie de încercări de manipulare.

Federatia Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor susține că Tudorel Toader a ignorat toate avertismentele referitoare la efectele negative ale unui act de clemență mascată care se aplica tuturor categoriilor de detinuți. A refuzat orice modificare a legii care a redus cu 1/5 toate pedepsele cu închisoarea și de care au beneficiat peste 16.000 de criminali, tâlhari. violatori și hoți.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.