ACUZAȚII grave: Dragnea a reinventat SECURITATEA ceaușistă la Topoloveni. Un ABUZ mizerabil


ACUZAȚII grave: Dragnea a reinventat SECURITATEA ceaușistă la Topoloveni. Un ABUZ mizerabil

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek Romania)  răbufnește, pe Facebook, comparând Jandrameria cu Securitatea dictatorului genocidar Ceaușescu, după ce un grup de protestatari pașnici anti-Dragnea a fost reținut abuziv, la Topoloveni, până când infractorul dublu condamnat a părăsit localitatea.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Mircea Marian.

”Am stat o oră paralizat și n-am putut reacționa la mizeria incredibilă de la Topoloveni, unde un grup de oameni care protestau pașnic au fost băgați la dubă și, după știința mea, la această oră sunt închiși în sediul miliției până pleacă Dragnea din oraș.

Așa ceva se mai petrecea pe vremea lui Ceaușescu: când a venit Gorbaciov la București, i-a luat Securitatea pe toți disidenții sau pe cei care prezentau riscul să protesteze și i-a închis până s-a terminat vizita.  Însă, în România anului 2018, țară membră a UE și a NATO, să reții pe termen nelimitat un grup de oameni pașnici ca să nu-l deranjeze pe infractorul Dragnea cred că depășește tot ce am văzut până acum în regimul acestei grupări infracționale.

Să nu îmi spună, vă rog, nimeni, că este posibilă o coabitare cu PSD, vreodată, dacă eventual îl dau jos pe Dragnea. Tot acest partid este o uriașă infecție în corpul României. Dacă nu o eradicăm, va apare, mereu și mereu...

Voi vota cu două mâini formațiunea care va găsi soluția juridică și va avea voința politică să scoată PSD în afara legii”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.