VIDEO EXCLUSIV O nouă culme a MITEI electorale: Agenții PSD împart TENSIOMETRE din portbagaj în Rahova și Ferentari

VIDEO EXCLUSIV O nouă culme a MITEI electorale: Agenții PSD împart TENSIOMETRE din portbagaj în Rahova și Ferentari

Alături de tradiționalele pungi cu zahăr și sticle cu ulei, tensiometrele au devenit, mai nou, ultima găselniță a PSD în materie de mită electorală.

Așa cum veți vedea în filmările și fotografiile pe care Podul.ro vi le prezintă în exclusivitate, PSD Sector 5 – filială condusă de Daniel Florea, apropiat al lui Liviu Dragnea și sponsor de marcă al partidului celor trei trandafiri – a izbutit să blocheze traficul pe Șoseaua Sălaj din București, în miezul zilei, împărțind sute de… tensiometre, ca la iarmaroc, chiar din portbagajul unor autoturisme parcate ilegal.

Deși agenții electorali ai PSD s-au străduit să-i încoloneze printre blocuri, sau de-a dreptul pe șosea, pe numeroșii pensionari veniți să beneficieze de ”ofertă”, aceștia s-au tot îmbulzit, s-au împins și s-au ciondănit între ei, îngrijorați că aparatele de înregistrare a tensiunii arteriale ar putea să nu ajungă pentru toți. Nu puțini au fost trecătorii care i-au ironizat, i-au fluierat și au lansat scandări anti-PSD, în spiritul deja celebrei tăblițe suedeze. Nici șoferii nu s-au lăsat mai prejos.

Filmările și fotografiile au fost realizate de Edu Adrian, unul dintre liderii romilor din cartierul Rahova, care a trolat ”evenimentul” PSD. ”Florică Manelistu, asta-i porecla primarului Daniel Florea”, ne-a edificat Edu Adrian. 

Vedeți video în cele ce urmează: